reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Volka Taka cena mi się podoba.. ja nadal szukam ale jeśli żadnego 3w1 nie znajdę to samą gondolę kupimy.

reklama
Isia tak czarny, chciałam szary z czarnym ale za to nie daliby mi free fotelika. Więc spasowalam bo i tak juz dużo na ten wozek poszło. Ale jest fajny, zwinny więc mam nadzieję, że będę z niego zadowolona.

Wszelkie szare kolory są teraz bardzo modne i pewnie dlatego nie chcieli Ci dać fotelika :) spryciarze... ile dałaś za wózek jeśli można wiedzieć?

Lozeczko prawie prawie gotowe :p

Załączniki

• 1451671802538.jpg
    1451671802538.jpg
    90,1 KB · Wyświetleń: 112
  • 1451671812693.jpg
    1451671812693.jpg
    81,3 KB · Wyświetleń: 102
  • 1451671830879.jpg
    1451671830879.jpg
    83,1 KB · Wyświetleń: 123
Sylvi kupilam na ebayu :) 35 tych kulek plus swiatelka za £10. Chociaz swiatelka i tak uzylam swoje bo kabel bardziej mi odpowiadal :)

Nadrobilam ehh :)
Piękne macie rzeczy ją na razie wstrzymana dopóki do domu nie wruce wtedy zobaczymy :)
Tak ogółem bo się pogubilam po tyłu stronach nasze dzieci będą miały cudowne pokoiku i ciuszki i najchłodniejszego mamusie :(
Co do pokoiku to my zadaniem już na tym docelowym mieszkaniu więc mamy jeszcze czas :)

Manka pieknie lozeczko :D!
Mój zrobił furrore na wsi jak pchal różowy wózek Na Nowe mieszkanie haha bo ja akurat spałam jak on przenosił do końca rzeczy :D Ale mówili żE mu pasuje hahaha

Manka ja cos nie moge zobaczyć fotek, ale jutro spoijrze na laptopie jak die uda bo jakiś virus mi sie wkradl i nawet nis moge przesłać fotek a mam zrobiona sesje
Isia w promocji wozek kosztowal 488 £ z gondola, spacerowka no i fotelik gratis

reklama
Myslałam że to tylko ja oszalałam już wszystko kupując :p ale widzę że jest nas więcej :) u mnie wózek http://www.adamex.pl/barletta w kolorze 604k (szaro-szary:)) stoi na balkonie u babci bo u nas miejsca brak :p łóżeczko już zamówione http://babyboo.pl/pl/p/Lozeczko-Standard-niebieski-mis-120x60/317 , ciuszki wysypują się z szafy - mały chyba nie zdąży miec wszystkiego na sobie :p ale mam kilka pytań - o pieluszki przede wszystkim, ja wiem że dzieci są różne, ale chciałabym kupic pampersy tylko nie wiem czy jest sens tych pierwszych newborn kupować więcej ? ile ich schodzi ?

Do góry