Ja od ojca dostałam jedna paczkę 1... ale tylko 22 sztuki i pewnie dokupie jeszcze jedną. A potem to już dwójki. Ale chyba kupie te białe pampersy sensitive... mój M miał do 25 roku życia atopowe zapalenie skóry i boję się, że mały też może je mieć :/
reklama
KubusiowaMama
Fanka BB :)
Isia1982 my przeszlismy przez azs problemy zaczely sie juz jak Synek mial 5 tygodni. Najpierw diagnoza ze to lojotokowe zapalenie skory, potem ze atopia I teraz tez sie boje, ze sie powtorzy i najtrudniejszy wybor to kosmetyki. Pojecia nie mam co wybrac na te pierwsze dni...
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
KubusiowaMama ja biore oilatum... jako pierwsze było na rynku aptecznym i jakoś najbardziej mu ufam... chociaż przeszlismy przez wszystkie kosmetyki apteczne, mój M wszystko na sobie testował i najbardziej pasuje mu do tej pory ziaja z serii AZS a jest to baaaaaaaardzo tania seria w porównaniu z innymi...
A Wy KubusiowaMama czego używacie?
A Wy KubusiowaMama czego używacie?
KubusiowaMama
Ja wszelkie emolienty odrzucam na starcie bo Kubusia najbardziej podrażnia parafina. Po kapieli w emolientach wygladal jak poparzony
I tez przeszlismy przez wszelkiego rodzaju kosmetyki.. az ktoregos dnia w totalnej bezsilnosci umylam go w zelu, ktory sama uzywam - pod prysznic Physiogel. Od tamtej pory uzywamy tylko tego bo dziala rewelacyjnie mam nadzieje, ze Olkowi tez przypasuje. Ale mozna go uzywac po pierwszym miesiacu, wiec na pierwsze dni musze cos kupic..
O Ziaji też slyszalam pozytywne opinie, ale ona tez ma chyba parafine w skladzie. A nie ukrywam, ze po przezyciach z Kuba juz samo slowo parafina robi u mnie gesia skorke:/
I tez przeszlismy przez wszelkiego rodzaju kosmetyki.. az ktoregos dnia w totalnej bezsilnosci umylam go w zelu, ktory sama uzywam - pod prysznic Physiogel. Od tamtej pory uzywamy tylko tego bo dziala rewelacyjnie mam nadzieje, ze Olkowi tez przypasuje. Ale mozna go uzywac po pierwszym miesiacu, wiec na pierwsze dni musze cos kupic..
O Ziaji też slyszalam pozytywne opinie, ale ona tez ma chyba parafine w skladzie. A nie ukrywam, ze po przezyciach z Kuba juz samo slowo parafina robi u mnie gesia skorke:/
reklama
LilithGoth32
Ja mam pampersy premium care 0 i 1do tego jedna paczke zwyklych zielonych i po jednej z rossmana i biedronki...no i jedna paczke pampersow rozm 2