reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Ja od ojca dostałam jedna paczkę 1... ale tylko 22 sztuki i pewnie dokupie jeszcze jedną. A potem to już dwójki. Ale chyba kupie te białe pampersy sensitive... mój M miał do 25 roku życia atopowe zapalenie skóry i boję się, że mały też może je mieć :/

reklama
Isia1982 my przeszlismy przez azs:( problemy zaczely sie juz jak Synek mial 5 tygodni. Najpierw diagnoza ze to lojotokowe zapalenie skory, potem ze atopia:( I teraz tez sie boje, ze sie powtorzy:( i najtrudniejszy wybor to kosmetyki. Pojecia nie mam co wybrac na te pierwsze dni...

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

KubusiowaMama ja biore oilatum... jako pierwsze było na rynku aptecznym i jakoś najbardziej mu ufam... chociaż przeszlismy przez wszystkie kosmetyki apteczne, mój M wszystko na sobie testował i najbardziej pasuje mu do tej pory ziaja z serii AZS a jest to baaaaaaaardzo tania seria w porównaniu z innymi...
A Wy KubusiowaMama czego używacie?

Ja wszelkie emolienty odrzucam na starcie bo Kubusia najbardziej podrażnia parafina. Po kapieli w emolientach wygladal jak poparzony:(
I tez przeszlismy przez wszelkiego rodzaju kosmetyki.. az ktoregos dnia w totalnej bezsilnosci umylam go w zelu, ktory sama uzywam - pod prysznic Physiogel. Od tamtej pory uzywamy tylko tego bo dziala rewelacyjnie:) mam nadzieje, ze Olkowi tez przypasuje. Ale mozna go uzywac po pierwszym miesiacu, wiec na pierwsze dni musze cos kupic..
O Ziaji też slyszalam pozytywne opinie, ale ona tez ma chyba parafine w skladzie. A nie ukrywam, ze po przezyciach z Kuba juz samo slowo parafina robi u mnie gesia skorke:/

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Witajcie dziewczyny… chciałam zapytać, czy któraś z Was korzystała już z wózka Delti Amelis Pro? Chodzi mi o zamontowanie nosidełka, czy dostałyście adaptery w zestawie czy byłyście zmuszone dokupić?

Ja mam narazie paczkę 30 pampersów "0" i one mają wycięcie na pępek i paczkę 43 sztuk "1". Na razie wstrzymuję się z kupowaniem w takim razie większej ilości "1" bo z tego co piszecie może nie być sensu.

Sa. Szukałem specjalnie z wycięciem na pępek i nie mogłem w Krakowie znaleźć i mama znalazła u siebie w miasteczku i mi kupiła ale one sa z tego co widzę dla dzieci poniżej 3 kg

reklama
Ja mam pampersy premium care 0 i 1do tego jedna paczke zwyklych zielonych i po jednej z rossmana i biedronki...no i jedna paczke pampersow rozm 2

Do góry