reklama
Nadrobilam ehh
Piękne macie rzeczy ją na razie wstrzymana dopóki do domu nie wruce wtedy zobaczymy
Tak ogółem bo się pogubilam po tyłu stronach nasze dzieci będą miały cudowne pokoiku i ciuszki i najchłodniejszego mamusie
Co do pokoiku to my zadaniem już na tym docelowym mieszkaniu więc mamy jeszcze czas
Piękne macie rzeczy ją na razie wstrzymana dopóki do domu nie wruce wtedy zobaczymy
Tak ogółem bo się pogubilam po tyłu stronach nasze dzieci będą miały cudowne pokoiku i ciuszki i najchłodniejszego mamusie
Co do pokoiku to my zadaniem już na tym docelowym mieszkaniu więc mamy jeszcze czas
MłodaMama93
Fanka BB :)
Manka pieknie lozeczko !
Mój zrobił furrore na wsi jak pchal różowy wózek Na Nowe mieszkanie haha bo ja akurat spałam jak on przenosił do końca rzeczy Ale mówili żE mu pasuje hahaha
Mój zrobił furrore na wsi jak pchal różowy wózek Na Nowe mieszkanie haha bo ja akurat spałam jak on przenosił do końca rzeczy Ale mówili żE mu pasuje hahaha
Sarna80
Manka ja cos nie moge zobaczyć fotek, ale jutro spoijrze na laptopie jak die uda bo jakiś virus mi sie wkradl i nawet nis moge przesłać fotek a mam zrobiona sesje
Isia w promocji wozek kosztowal 488 £ z gondola, spacerowka no i fotelik gratis
Isia w promocji wozek kosztowal 488 £ z gondola, spacerowka no i fotelik gratis
reklama
kamilaasami
Myslałam że to tylko ja oszalałam już wszystko kupując ale widzę że jest nas więcej u mnie wózek http://www.adamex.pl/barletta w kolorze 604k (szaro-szary) stoi na balkonie u babci bo u nas miejsca brak łóżeczko już zamówione http://babyboo.pl/pl/p/Lozeczko-Standard-niebieski-mis-120x60/317 , ciuszki wysypują się z szafy - mały chyba nie zdąży miec wszystkiego na sobie ale mam kilka pytań - o pieluszki przede wszystkim, ja wiem że dzieci są różne, ale chciałabym kupic pampersy tylko nie wiem czy jest sens tych pierwszych newborn kupować więcej ? ile ich schodzi ?