reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Śliczne ubranka kupiłyście :)

Fanti ja mam baby jogger, tylko spacerowkę. Wersję mam Citi mini, dlatego gondoli nie kupowałam do niego. Używam rok i mogę polecić tą firmę :) wózek cały czas jest jak nowy. Bardzo zwrotny i mało miejsca zajmuje. Jeszcze jeden jest podobny do tego co patrzysz. Tylko muszę nazwy poszukać.

Volka pochwal się wózkiem :)

Ja też mam już wózek. Kupiłam używany bugaboo cameleon i jest super zwrotny. Na razie z córką w lesie wypróbowałam. Jak zrobię zdjęcia, to się pochwalę.

reklama
elisse kupiłaś wózek który mnie urzekł od początku, pochwal się koniecznie, ja niestety nie kupiłam go ale mam nadzieje że nie będę żałować bo ten który kupiłam był nr 2 na liście:) A mogę zapytać ile zapłaciłaś za niego? moze byc na priv

Jakie prv ja też chcę wiedzieć żeby orientować się z cenach oczywiście a nie że jestem ciekawa baba z ciąży ;)

Nasza limuzyna ;)

Załączniki

• 1451494850854.jpg
    1451494850854.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 106
Volka mnie się podoba. A ile dałaś jeśli można? I czy to 2 czy 3 w 1? Bo fotelik widziałam a spacerówka też jest?

Sarna... Czarny wozek ;) dobrze, ze nie jestem jedyna hihi
Mńie sie podoba ten żółty. Fajny kontrast ale juz widzę te wszystkie muchy na nim hihi

Sylvi!!! Widzialam na brzuszkowym, ze masz juz mebelki!!! Moje beda ok 9-10.01. Jestes zadowolona? Kupilas rowniez szafe? Zainteresowalo mnie co masz w lozeczku [emoji6] i na przewijaku! Pochwal sie! Ja szukam inspiracji ;)

reklama
Do góry