reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Ja kupiłam butelkę lovi, smoczki, i jakieś ochraniacze na sutki :p Mam tez poduchę na fotel różową w giwazkdki o taką:

poszewka-rozowa-w-gwiazdki.jpg

Dla córki koleżanki co ma mnie odwiedzić po swiętach przyszedł mi dzisiaj króliczek maileg. Sama bym z takim spała zamiast męża. Strasznie mi się to podoba i na pewno Marysi kupię takich pełno. Można tym króliczką kupować ubranka i mebelki specjalne i są w różnych rozmiarach, płciach i kolorach.

kroliczka-dziewczynka.jpg

Jaki temat sie rozwinal :)
No ja niestety naleze do osob co pracuja na 3 zmiany w Swieta,weekendy itd ,maz tez.Wiec pracowalam we Wigilie,w Swieta,Sylwestra...Czesto mijalismy sie z mezem w Swieta...Taki urok pracy opiekuna ;)

W sklepie tez pracowalam wiec wiem co to za bol ...kazda praca ma swoje plusy i minusy i racja szanujmy sie nawzajem i jako klienci i jako sprzedawcy.

Ale fajny królik Cocosh :) moje dziecko uwielbia króliki... nawet jej ukochana przytulanka z którą śpi od 3 miesiąca to królik... tzn to 4 króliki takie same ;) chociaż ona o nich nie wie... tzn wie, że ma jednego bo wymieniam jej, piore i tak na zmianę żeby wszystkie były tak samo zużyte ;)

Volka fajnie, że już masz wózek :) zawsze to jeden wielki zakup do przodu!

Fanti fajnie jak Oliwier już Ci pomaga wybierać ubranka dla braciszka :)

Jutro postaram się wstawić zdjęcia tego co ja kupiłam do tej pory.
Jutro też powinna przyjść ta nieszczęsna paczka z Niemiec z samymi ubraniami dla Bartusia a nic w niej nie ma dla Zuzki :/ może przyjdzie rano albo wieczorem jak Zuzka będzie już spała...

reklama
Isia tak piszesz o tych wymianach królika.. u nas są przyjaciele od urodzenia.. Oli dostał misia przy pierwszych odwiedzinach po wyjściu ze szpitala. Ponieważ bardzo szybko do niego przyzwyczaił się i spał, usypiał tylko do niego przytulony kupiłam drugiego do wymiany właśnie..
Kocha je do dziś, oba! Nie da się oszukać, mają swoje imiona, są przyjaciółmi, im opowiada o wszystkim, im pokazuje wszystko i mimo 9 lat zabiera je na wyjazdy, żegna się przed wyjściem ze szkoły..

Do góry