reklama
Ja kupiłam butelkę lovi, smoczki, i jakieś ochraniacze na sutki Mam tez poduchę na fotel różową w giwazkdki o taką:
Dla córki koleżanki co ma mnie odwiedzić po swiętach przyszedł mi dzisiaj króliczek maileg. Sama bym z takim spała zamiast męża. Strasznie mi się to podoba i na pewno Marysi kupię takich pełno. Można tym króliczką kupować ubranka i mebelki specjalne i są w różnych rozmiarach, płciach i kolorach.
Dla córki koleżanki co ma mnie odwiedzić po swiętach przyszedł mi dzisiaj króliczek maileg. Sama bym z takim spała zamiast męża. Strasznie mi się to podoba i na pewno Marysi kupię takich pełno. Można tym króliczką kupować ubranka i mebelki specjalne i są w różnych rozmiarach, płciach i kolorach.
Bursztynek90
Fanka BB :)
Cocosh- a jak duze sa te kroliczki?
Co do poduchy- na jaki fotel? [emoji16]
Co do poduchy- na jaki fotel? [emoji16]
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Jaki temat sie rozwinal
No ja niestety naleze do osob co pracuja na 3 zmiany w Swieta,weekendy itd ,maz tez.Wiec pracowalam we Wigilie,w Swieta,Sylwestra...Czesto mijalismy sie z mezem w Swieta...Taki urok pracy opiekuna
W sklepie tez pracowalam wiec wiem co to za bol ...kazda praca ma swoje plusy i minusy i racja szanujmy sie nawzajem i jako klienci i jako sprzedawcy.
No ja niestety naleze do osob co pracuja na 3 zmiany w Swieta,weekendy itd ,maz tez.Wiec pracowalam we Wigilie,w Swieta,Sylwestra...Czesto mijalismy sie z mezem w Swieta...Taki urok pracy opiekuna
W sklepie tez pracowalam wiec wiem co to za bol ...kazda praca ma swoje plusy i minusy i racja szanujmy sie nawzajem i jako klienci i jako sprzedawcy.
Ale fajny królik Cocosh moje dziecko uwielbia króliki... nawet jej ukochana przytulanka z którą śpi od 3 miesiąca to królik... tzn to 4 króliki takie same chociaż ona o nich nie wie... tzn wie, że ma jednego bo wymieniam jej, piore i tak na zmianę żeby wszystkie były tak samo zużyte
Volka fajnie, że już masz wózek zawsze to jeden wielki zakup do przodu!
Fanti fajnie jak Oliwier już Ci pomaga wybierać ubranka dla braciszka
Jutro postaram się wstawić zdjęcia tego co ja kupiłam do tej pory.
Jutro też powinna przyjść ta nieszczęsna paczka z Niemiec z samymi ubraniami dla Bartusia a nic w niej nie ma dla Zuzki :/ może przyjdzie rano albo wieczorem jak Zuzka będzie już spała...
Volka fajnie, że już masz wózek zawsze to jeden wielki zakup do przodu!
Fanti fajnie jak Oliwier już Ci pomaga wybierać ubranka dla braciszka
Jutro postaram się wstawić zdjęcia tego co ja kupiłam do tej pory.
Jutro też powinna przyjść ta nieszczęsna paczka z Niemiec z samymi ubraniami dla Bartusia a nic w niej nie ma dla Zuzki :/ może przyjdzie rano albo wieczorem jak Zuzka będzie już spała...
reklama
Isia tak piszesz o tych wymianach królika.. u nas są przyjaciele od urodzenia.. Oli dostał misia przy pierwszych odwiedzinach po wyjściu ze szpitala. Ponieważ bardzo szybko do niego przyzwyczaił się i spał, usypiał tylko do niego przytulony kupiłam drugiego do wymiany właśnie..
Kocha je do dziś, oba! Nie da się oszukać, mają swoje imiona, są przyjaciółmi, im opowiada o wszystkim, im pokazuje wszystko i mimo 9 lat zabiera je na wyjazdy, żegna się przed wyjściem ze szkoły..
Kocha je do dziś, oba! Nie da się oszukać, mają swoje imiona, są przyjaciółmi, im opowiada o wszystkim, im pokazuje wszystko i mimo 9 lat zabiera je na wyjazdy, żegna się przed wyjściem ze szkoły..