reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Są sprane, wyliniałe, ale to nie zabawka, nie pluszak.. to przyjaciele..
Swego czasu jakiś rok temu wypchałam je dla nadania im drugiego życia. Był płacz, krzyk.. i musiałam im usunąć nowe wnętrzności.. :oo2:

reklama
Teraz młody ma misję- znaleźć przyjaciela właśnie takiego na całe życie dla Bronka :cool2: Jeszcze żaden miś w sklepie nie nadaje się na przyjaciela.. a szuka zawsze jak jesteśmy w sklepach.. :sorry:

A moje chłopaki od malego nie lubią przytulanek. Oni wolą wziac do lozka auto albo ciuchcie i potrafia tak chodzic caly dzien i cala noc z taka zabawka jak sie uczepią :p. Jezeli chodzi o moja wyprawke to prawie wsjo juz mam oprocz wyprawki dla siebie do szpitala i kilku drobiazgow dla dzidzi.

Króliczki i wszystko Mailega jest tutaj:
http://scandiloft.pl/11_maileg

Ten akurat co pokazałam ma 50 cm.

Bursztynek - poducha na fotel, w którym mam zamiar karmić a jak mała pordrośnie to jej do łóżeczka wrzucę :) Jutro zrobię zdjęcie, bo część pokoiku już mam urządzone. Czekam na 3 półeczki i witrynkę na zabawki ale łóżeczko, półka nad nim, fotel, komódka i szafa - są :)

isia mam nadzieję, że moja Mari też polubi bo ja jestem zakochana w takich lalkach. Są naturalne, milusie i słodkie. Odzruca mnie od tego plastiku, który teraz wszędzie nam serwują po sklepach.
Jeszcze takie mi się podobają:
216068273_6_644x461_lalka-z-uszkami-uszami-lala-metoo-doll-metoodolls-_rev003.jpg

11382934_664925476973596_635339626_n.jpg

Fanti śliczne ciuszki. :)

Fanti ale Zuzka nie wie, że ma tych królików aż tyle :) albo się tak dobrze ukrywa hihi natomiast tak jak u Oliwiera to jest u Zuzki musi być ten ukochany i jedyny królik... zrobię Wam jutro zdjęcie tej naszej wywłoki hihi
Jak jedziemy do lekarza i będzie pobierana krew to bierzemy króla, jak jedziemy gdzieś dalej i wiem, że Zuzka będzie zmierzla to też bierzemy króla... tak naprawdę on z nami wszędzie jeździ hihi
I też szukany czegoś dla Bartusia :)

reklama
Do góry