reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Są sprane, wyliniałe, ale to nie zabawka, nie pluszak.. to przyjaciele..
Swego czasu jakiś rok temu wypchałam je dla nadania im drugiego życia. Był płacz, krzyk.. i musiałam im usunąć nowe wnętrzności.. :oo2:

reklama
Teraz młody ma misję- znaleźć przyjaciela właśnie takiego na całe życie dla Bronka :cool2: Jeszcze żaden miś w sklepie nie nadaje się na przyjaciela.. a szuka zawsze jak jesteśmy w sklepach.. :sorry:

A moje chłopaki od malego nie lubią przytulanek. Oni wolą wziac do lozka auto albo ciuchcie i potrafia tak chodzic caly dzien i cala noc z taka zabawka jak sie uczepią :p. Jezeli chodzi o moja wyprawke to prawie wsjo juz mam oprocz wyprawki dla siebie do szpitala i kilku drobiazgow dla dzidzi.

Króliczki i wszystko Mailega jest tutaj:
http://scandiloft.pl/11_maileg

Ten akurat co pokazałam ma 50 cm.

Bursztynek - poducha na fotel, w którym mam zamiar karmić a jak mała pordrośnie to jej do łóżeczka wrzucę :) Jutro zrobię zdjęcie, bo część pokoiku już mam urządzone. Czekam na 3 półeczki i witrynkę na zabawki ale łóżeczko, półka nad nim, fotel, komódka i szafa - są :)

isia mam nadzieję, że moja Mari też polubi bo ja jestem zakochana w takich lalkach. Są naturalne, milusie i słodkie. Odzruca mnie od tego plastiku, który teraz wszędzie nam serwują po sklepach.
Jeszcze takie mi się podobają:
216068273_6_644x461_lalka-z-uszkami-uszami-lala-metoo-doll-metoodolls-_rev003.jpg

11382934_664925476973596_635339626_n.jpg

Fanti śliczne ciuszki. :)

Fanti ale Zuzka nie wie, że ma tych królików aż tyle :) albo się tak dobrze ukrywa hihi natomiast tak jak u Oliwiera to jest u Zuzki musi być ten ukochany i jedyny królik... zrobię Wam jutro zdjęcie tej naszej wywłoki hihi
Jak jedziemy do lekarza i będzie pobierana krew to bierzemy króla, jak jedziemy gdzieś dalej i wiem, że Zuzka będzie zmierzla to też bierzemy króla... tak naprawdę on z nami wszędzie jeździ hihi
I też szukany czegoś dla Bartusia :)

reklama
Do góry