reklama
A moje chłopaki od malego nie lubią przytulanek. Oni wolą wziac do lozka auto albo ciuchcie i potrafia tak chodzic caly dzien i cala noc z taka zabawka jak sie uczepią . Jezeli chodzi o moja wyprawke to prawie wsjo juz mam oprocz wyprawki dla siebie do szpitala i kilku drobiazgow dla dzidzi.
Króliczki i wszystko Mailega jest tutaj:
http://scandiloft.pl/11_maileg
Ten akurat co pokazałam ma 50 cm.
Bursztynek - poducha na fotel, w którym mam zamiar karmić a jak mała pordrośnie to jej do łóżeczka wrzucę Jutro zrobię zdjęcie, bo część pokoiku już mam urządzone. Czekam na 3 półeczki i witrynkę na zabawki ale łóżeczko, półka nad nim, fotel, komódka i szafa - są
http://scandiloft.pl/11_maileg
Ten akurat co pokazałam ma 50 cm.
Bursztynek - poducha na fotel, w którym mam zamiar karmić a jak mała pordrośnie to jej do łóżeczka wrzucę Jutro zrobię zdjęcie, bo część pokoiku już mam urządzone. Czekam na 3 półeczki i witrynkę na zabawki ale łóżeczko, półka nad nim, fotel, komódka i szafa - są
isia mam nadzieję, że moja Mari też polubi bo ja jestem zakochana w takich lalkach. Są naturalne, milusie i słodkie. Odzruca mnie od tego plastiku, który teraz wszędzie nam serwują po sklepach.
Jeszcze takie mi się podobają:
Fanti śliczne ciuszki.
Jeszcze takie mi się podobają:
Fanti śliczne ciuszki.
Fanti ale Zuzka nie wie, że ma tych królików aż tyle albo się tak dobrze ukrywa hihi natomiast tak jak u Oliwiera to jest u Zuzki musi być ten ukochany i jedyny królik... zrobię Wam jutro zdjęcie tej naszej wywłoki hihi
Jak jedziemy do lekarza i będzie pobierana krew to bierzemy króla, jak jedziemy gdzieś dalej i wiem, że Zuzka będzie zmierzla to też bierzemy króla... tak naprawdę on z nami wszędzie jeździ hihi
I też szukany czegoś dla Bartusia
Jak jedziemy do lekarza i będzie pobierana krew to bierzemy króla, jak jedziemy gdzieś dalej i wiem, że Zuzka będzie zmierzla to też bierzemy króla... tak naprawdę on z nami wszędzie jeździ hihi
I też szukany czegoś dla Bartusia
reklama