reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Cocosh strasznie słodkie :) ale ceny jak dla mnie masakryczne... przynajmniej na ten moment ;)
Chyba jednak zzostanę przy maskotkach z c&a hihi

Właśnie dostałam maila z inpost że mam się spodziewać paczki do odebrania... mam nadzieję, że jutro będzie :)

reklama
Isia genialny pomysl z podmiana przytulanek, chuba bede musiala sama to wprowadzic. Moja cora tez uwielbia swojego krolika szmatke (wlasnie z c&a), kiedys byl bialutki, a teraz no coz ;) nie ma spania bez niego, jak go nie wezmiemy ze soba to jest ryk ze o nim zapomniala. Ostatnio zostawilismy go niechcacy na lotnisku przy wypisywaniu wizy - cale szczescie ze w pore sie zorientowalam ze go nie ma i dalo sie wrocic bo nie wiem co by bylo :sorry:

Cocosh ja mam pełno takich drogich miskow dla Zuzki jeszcze z baaaaaaaardzo dobrych czasów jak M miał spółkę z kolegą... i wiesz co Ci powiem... to nie jest warte swojej ceny bo to tylko leży :/ a Zuzia uwielbia królika z c&a za 5 euro bo sami ją nauczyliśmy przebywania z tym królikiem... tak samo jest z barbie... ja nie cierpię podróbek lalek czy innych zabawek... a dziecku to jest obojętne bo się coś spodoba i tyle... dzieci są o tyle fajne, że nie patrzą na metki :)
A jeszcze będziesz zniesmaczona gustem swojej córki nieraz hihi

Właśnie. Najczesciej najlepsza zabawka dla dziecka jest ta bez jednego oka,z rozprutym ogonkiem albo po prostu jakas szmatka czy zdezelowane kilkuletnie autko :p

Fanti slodkie porownanie. Stare miski sa the best tez takiego mialam i nazywal sie Agnieszka. Nie mam pojecia dlaczego.

U nas to kinaj i miniu. Znają wszystkie jego tajemnice i nic cholery jedne zdradzić mi nie chcą. A do mnie każe im mówić mama i twierdzi że bronek to będzie moje 4 dziecko.

U nas spanie z królikiem wyglądało tak :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    968 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Isia Volka pewnie tak będzie ale te króliczki są takie śliczne :(
Akurat one są drogie fakt. Ale popatrzcie na te ferbi albo lalki monsteritp. Wszsytko jest mega drogie a takie brzydactwa :( a dzieciaki uweilbiają albo zobaczą reklamę i benc.
Na początek bym chciała kupowac takie drewniane zabawki i klocki jak za straych czasów były i własnie zabawki typu te króliczki czy inne bez plastiku a później to i tak będę miała mały wpływ jak się uprze :)

Do góry