reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Cocosh strasznie słodkie :) ale ceny jak dla mnie masakryczne... przynajmniej na ten moment ;)
Chyba jednak zzostanę przy maskotkach z c&a hihi

Właśnie dostałam maila z inpost że mam się spodziewać paczki do odebrania... mam nadzieję, że jutro będzie :)

reklama
Isia genialny pomysl z podmiana przytulanek, chuba bede musiala sama to wprowadzic. Moja cora tez uwielbia swojego krolika szmatke (wlasnie z c&a), kiedys byl bialutki, a teraz no coz ;) nie ma spania bez niego, jak go nie wezmiemy ze soba to jest ryk ze o nim zapomniala. Ostatnio zostawilismy go niechcacy na lotnisku przy wypisywaniu wizy - cale szczescie ze w pore sie zorientowalam ze go nie ma i dalo sie wrocic bo nie wiem co by bylo :sorry:

Cocosh ja mam pełno takich drogich miskow dla Zuzki jeszcze z baaaaaaaardzo dobrych czasów jak M miał spółkę z kolegą... i wiesz co Ci powiem... to nie jest warte swojej ceny bo to tylko leży :/ a Zuzia uwielbia królika z c&a za 5 euro bo sami ją nauczyliśmy przebywania z tym królikiem... tak samo jest z barbie... ja nie cierpię podróbek lalek czy innych zabawek... a dziecku to jest obojętne bo się coś spodoba i tyle... dzieci są o tyle fajne, że nie patrzą na metki :)
A jeszcze będziesz zniesmaczona gustem swojej córki nieraz hihi

Właśnie. Najczesciej najlepsza zabawka dla dziecka jest ta bez jednego oka,z rozprutym ogonkiem albo po prostu jakas szmatka czy zdezelowane kilkuletnie autko :p

Fanti slodkie porownanie. Stare miski sa the best tez takiego mialam i nazywal sie Agnieszka. Nie mam pojecia dlaczego.

U nas to kinaj i miniu. Znają wszystkie jego tajemnice i nic cholery jedne zdradzić mi nie chcą. A do mnie każe im mówić mama i twierdzi że bronek to będzie moje 4 dziecko.

U nas spanie z królikiem wyglądało tak :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    968 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Isia Volka pewnie tak będzie ale te króliczki są takie śliczne :(
Akurat one są drogie fakt. Ale popatrzcie na te ferbi albo lalki monsteritp. Wszsytko jest mega drogie a takie brzydactwa :( a dzieciaki uweilbiają albo zobaczą reklamę i benc.
Na początek bym chciała kupowac takie drewniane zabawki i klocki jak za straych czasów były i własnie zabawki typu te króliczki czy inne bez plastiku a później to i tak będę miała mały wpływ jak się uprze :)

Do góry