reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Krzeselko z ikei jest rewelacyjne, ale dopiero wtedy, gdy dziecko calkowicie stabilnie siedzi bo nie ma podparcia dla nozek. Isia, ma pasy :)
My na poczatek mamy krzesełko rozkladane do pozycji pollezacej. Swietnie sie sprawdza przy pierwszych karmieniach. I na poczatek bedzie robilo jako leżak w kuchni:) ale zajmuje bardzo duzo miejsca.
Bar a to jest cerata? Bo jesli cerata to ja bym sie nie zdecydowala;)

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

reklama
Bar ja mam takie uszyte przescieradelko z kocyka :D gdzie do srodka wkładam tą białą podkladke z gondoli :) a podusi nie mam i nie kupuje :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Isia mają pasy krzesełka z Ikei. Są twarde te krzesełka, ale przecież dziecko nie siedzi tam pół dnia. Poza tym bardzo krótko z niego korzysta się. A są też takie specjalne poduszki dedykowane do tych krzeselek jakby co.

Kubusiowamama na początku będę karmić w lezaczku, a potem krzeselko z Ikei. Hania lubiła to krzesełko.

Bar ja mam do gondoli cienki kocyk pod spod, a poduszki nie będę używać.

dziewczyny ogarnęłam temat ubranek - poprane, poprasowane i poukładane w komodzie :D
Poukładałam rozmiarkami - chociaż to nie jest łatwe :/ niektóre są krotkie a szerokie inne wąskie a długie ... metkami nie ma co się sugerować bo nic do niczego nie jest podobne :p zostały mi grubsze rzeczy takie jak kurtki śpiworki kombinezonki itp do poukładania

Załączniki

• 20160221_143341.jpg
    20160221_143341.jpg
    59,1 KB · Wyświetleń: 102
  • 20160221_143258.jpg
    20160221_143258.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 106
  • 20160221_143228.jpg
    20160221_143228.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 122
Chrobek my do tej pory uzywamy tego z ikei a Kuba ma juz 23 miesiace:) jak maluje farbkami to dolaczam blat. A jak je to stawiam go przy stole:) naprawde sie u nas sprawdza:)

Bar ja mam przescieradelko, plaska podusie i bede otulac kocykiem. Nic wiecej:)

Kamila super! Kawal dobrej roboty:) pieknie poukładane:) a metka naprawdę nie ma sie co sugerowac. Bo np. spodnie 68 z h&m sa identyczne jak 80 z zary... Wiec trzeba patrzec na wielkosc ubranka a nie na rozm na metce:) niestety:/

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

jeszcze się nad tym nie zastanawiałam :p nawet nie pamietam jak to w naszym wózku jest rozwiązane - czy jest jakaś wkładka, czy tylko to co na stałe ... na razie mamy śpiworki, kocyk i poducha mikny na później

reklama
Do góry