reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Co do krzesełka barbrowego to nieporozumieniem byłoby gdyby ono nie było z ceraty :p zupka, soczek cokolwiek tam wyląduje przecierasz szmatką i zapominasz. A co do odparzeń i nieprzyjemności materiału kłania się argument zwolenniczek ikeowskiego- przecież dziecko nie siedzi tam całego dnia :p Mam po Arku podobne do tego chicco i dla mnie ważne było te odchylenie do pozycji półleżącej. Młody późno zaczął siadać samodzielnie i stabilnie siedzieć wiec przy Ikei musiałabym poczekać do karmienia w krzeselku do ok. 8 m-ca, a wcześniej narażać biały leżaczek-bujaczek na marchewki i inne wypluwane buraczki :p Niewątpliwą wadą jest natomiast gabaryt. Teoretycznie można je składać po każdym posiłku, praktycznie się nie chce tego robić ;) i trzeba się o nie potykać.

reklama
Arusiowa ale ja np. mam krzeselko, ktore nie jest pokryte cerata tylko latwo zmywalnym materialem. Zadnego problemu ze zmywaniem. Nie mam zadnej plamki na tym. Warto w to zainwestowac bo i dla dziecka przyjemne, i dla rodzica bezproblemowe:)
A co do skladania to sie zgodze-teoretycznie mozna skladac po kazdym posilku. Ale ja tez nigdy nie skladalam bo mi sie zwyczajnie nie chcialo tego robic:)

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Isia ja mam dwa. Na poczatek wlasnie takie wieksze, z regulacja oparcia
uploadfromtaptalk1456083817497.jpg

uploadfromtaptalk1456083824157.jpg

A jak Kuba skonczyl 15 miesiecy to przesadzilam go w to zwykle z ikei. I uzywamy do tej pory:)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1456083817497.jpg
    uploadfromtaptalk1456083817497.jpg
    84,1 KB · Wyświetleń: 243
  • uploadfromtaptalk1456083824157.jpg
    uploadfromtaptalk1456083824157.jpg
    76,5 KB · Wyświetleń: 240
Hmmm dzięki Aliaolio :)
KubusiowaMama a to nie jest taka ceratka na tym krzesełku? Z jakiej firmy to jest krzesełko?

Kubusiowa nawet nie wiedziałam o istnieniu takich magicznych materiałów ;) a Kubuś coś w strasznie zaostrzonym stadium ospy na fotkach :D

Isia to nie jest taka typowa ceratka. W dotyku jak material, w czyszczeniu jak ceratka. Jak kupowalam krzeselko to nawet bylo napisane co to za specfik, ale wiesz.. pamiec dobra, ale krotka;) w Polsce mam takie zwykle krzeselko pokryte wlasnie cerata i jest ogromna roznica.
Arusiowa ale zauwaz, ze na drugim zdjeciu duzo mniej czerwonych plamek ;D prawie wyleczony;D
A tak calkiem serio to jakos nie lubię na otwarte wątki wstawiac Jego buzki;)

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kubusiowa a jakiej firmy to krzesełko? Ja dzisiaj oglądałam z fisher price i miał w opisie że jest ze zmywalnej tkaniny.

Do góry