reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Jak zaczyna wodzic wzrokiem? Chociaz moi chlopcy pamietam bardzo szybko sie zaczeli interesowac roznymi dyndadełkami

reklama
Noworodka pewnie nie, myślę że między drugim a trzecim miesiącem. My kupiliśmy bo była okazja i przynajmniej zakup jest już z głowy.

Chrobak mam dokładnie identyczna matę jeszcze po dzieciach,nam się super sprawdziła☺
A kiedy dziecko się interesuje to zależy od dziecka☺synek już po miesiącu lubił wodzic oczkami, a Emilka dużo później chyba tak gdzieś ok 3 miesiecy☺

Mi kumpela chce sprzedać to za 150 żeby kupić coś córce na otarcie łez

Załączniki

• IMG_6286.JPG
    IMG_6286.JPG
    726,9 KB · Wyświetleń: 105
  • IMG_6288.JPG
    IMG_6288.JPG
    674,4 KB · Wyświetleń: 110
Fajny :)

Ja za fotelikiem będę się rozglądać we wakacje bo tera i tak mam ścisk a co dopiero jak fotelik kupię i będzie stał niepotrzebnie ;D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Bar 150 to nie dużo, choć dla mnie to zbędny wydatek, zwykle z Ikei wystarcza a koszt nowego to 60-70 zł, w końcu w tym dziecko tylko je.

Jeżeli by było w dobrym stanie to bym się nie zastanawiała... dla mnie krzesełka z Ikei są twarde i nie przekonują mnie osobiście :/ a mają pasy?

reklama
Te ma pasy :)
Miałam się jeszcze zapytać a jak bedziecie szły na spacer to co dajecie do gondoli tzn na czym dziecko będzie leżało ta poduszeczka z minky jest ok? I co pod dupke? Bo jestem w tym temacie zielona

Do góry