reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Jak zaczyna wodzic wzrokiem? Chociaz moi chlopcy pamietam bardzo szybko sie zaczeli interesowac roznymi dyndadełkami

reklama
Noworodka pewnie nie, myślę że między drugim a trzecim miesiącem. My kupiliśmy bo była okazja i przynajmniej zakup jest już z głowy.

Chrobak mam dokładnie identyczna matę jeszcze po dzieciach,nam się super sprawdziła☺
A kiedy dziecko się interesuje to zależy od dziecka☺synek już po miesiącu lubił wodzic oczkami, a Emilka dużo później chyba tak gdzieś ok 3 miesiecy☺

Mi kumpela chce sprzedać to za 150 żeby kupić coś córce na otarcie łez

Załączniki

• IMG_6286.JPG
    IMG_6286.JPG
    726,9 KB · Wyświetleń: 103
  • IMG_6288.JPG
    IMG_6288.JPG
    674,4 KB · Wyświetleń: 109
Fajny :)

Ja za fotelikiem będę się rozglądać we wakacje bo tera i tak mam ścisk a co dopiero jak fotelik kupię i będzie stał niepotrzebnie ;D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Bar 150 to nie dużo, choć dla mnie to zbędny wydatek, zwykle z Ikei wystarcza a koszt nowego to 60-70 zł, w końcu w tym dziecko tylko je.

Jeżeli by było w dobrym stanie to bym się nie zastanawiała... dla mnie krzesełka z Ikei są twarde i nie przekonują mnie osobiście :/ a mają pasy?

reklama
Te ma pasy :)
Miałam się jeszcze zapytać a jak bedziecie szły na spacer to co dajecie do gondoli tzn na czym dziecko będzie leżało ta poduszeczka z minky jest ok? I co pod dupke? Bo jestem w tym temacie zielona

Do góry