reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Ja też nie mam dzwonka i to już 6 lat!!!!!!!!!
Po mojej wsi jeździ pełno zlomiarzy. Latem już od 6 rano i w ciągu dnia potrafią być z trzy, cztery ekipy zlomiarzy... każdy kto przyjeżdżał to nie zadzwonił raz a kilka razy i budzili mi Zuzke po kilka razy w ciągu dnia...
Raz jak jakiś dupek prawie spalił mi dzwonek to wyleciałam z nożyczkami przed dom i przy nim odcielam kable i powiedziałam mu, że teraz może sobie dzwonić ile chce!!!!! Byłam tak wściekła, że myślałam że go zabije...
I od tamtej pory nie mamy dzwonka i jest mi z tym tak dobrze :)

reklama
Cocosh to jest stare łóżeczko tylko pomalowane :)
He he dobra opcja z tym dzonkiem odciętym, chociaż pamiętam że u rodziców na wsi też takie oszołomy wieszające się na dzwonku się trafiały.

Ja też się nad nim zastanawiałam ale kupiłam kolyske na dół domu a do kuchni wezmę chicco polly magic... ale ten mnie korcil baaaaaaaaaaaaardzo!

Sylvi ja mam taki ;) bardzo nam sie przydal jako kolyska w salonie, mala sobie w nim siedziala, usnela to nie bawilismy sie w przekładanie tylko obnizalismy oparcie na płasko. No i do tej pory sie w nim miesci a ma 2.5 roku. Wada jedyna ze sie "sam" nie buja, na dywanie tez nie rozbujasz dobrze (ja mam typu shaggy to tak sobie szlo), a tak to bylam zadowolona. No i lubila tą karuzelke, ten buhaczek ma jeszcze wibracje niby uspokajajace, ale na Lauruśce nie robily wrazenia.

Strasznie mi się podobał ten leżaczek... ale na moim metrażu to nie potrzebuje tyle bujaczkow :D aczkolwiek na pewno zakupie hustawke jak będzie wieksza a kuzynka ma dac JUMPERIO[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Kupiliśmy dla małego mate edukacyjną i moja Hania cofnela się w rozwoju ;)

Załączniki

• 1456062964233.jpg
    1456062964233.jpg
    76,3 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Chorobek, od którego tygodnia życia/miesiąca jest sens wrzucać dziecko na taka matę? Pytam, bo jestem zielona, ale wydaje mi się ze noworodka taka mata nie zainteresuje :D

Do góry