reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Manka mój właśnie powiedział

-A DZIŚ w nocy odejdą Ci wody... jak już masz wszystko :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Młoda fajny kącik :)

Nailie my też szafkę musimy wynieść jedną, tylko ona przykręcona do łóżka jest i przesunąć łóżko. I mam nadzieję że to wystarczy ale okaże się czy coś jeszcze jak wstawimy łóżeczko.

A my musimy wytapetowac jutro pokój Zuzce, tzn skończyć.... No dobra zrobić 3/4 pokoju, skręcić dwa regały jeszcze, przenieść Zuzke forum nowego pokoju, przestawić meble u Bartka i w poniedziałek mogę iść do szpitala hihi

Wow Juana jaki zarabisty kolor łóżeczka. Podeślij linka plis.
Córkę masz przesliczna. Boj sie boga jak ona Ci podrośnie i zacznie chodzić na randki. :) no i iii jaka PIĘKNA kolderka :)

reklama
Pal licho z dzwonkiem! Cocosh, Ty przynajmniej masz szafy! :D
Moja jedyna sie dopiero robi i bedzie najwcześniej za miesiąc.. Wszystkie ubrania lezą w torbach i pudłach. Tylko co jakiś czas słyszę: kochanie, nie wiesz w którym pudle jest xyx?:D
Miałam nadzieje ze to stan przejściowy po przeprowadzce, ale widzę ze moze trwać duzo dłużej :/

Do góry