reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
No trochę przerośnięty ;)
Jakbym ja testowała to trzeba by kupować nowe.
Najbardziej jej się podoba pod łóżeczkiem.

Juana oooooo coraz wiecej podobieństwa widzę miedzy naszymi dziewczynami ;) mamo jak tu pod łóżkiem jest fajnie....

Juana o jaką masz fajną testerke ;) mój maz się kiedys władował do Lalki do łóżeczka, a on do malutkich ma pewno nie nalezy :p nic sie nie zarwalo, wiec mozesz sama smialo testowac :D

Ja oczywiscie nie dalam rady zmusoc swojego do przyniesienia lozeczka, a co dopiero pomalowania go... Za to powiesil w koncu półkę i lampkę... Po 2 latach zastanawiania sie gdzie ma wisiec :sorry: jeszcze dzis musze kuc zelazo poki gorace, bo mam 4 ramki i obrazek do powieszenia jeszcze, jak dzis tego nie zrobi, to znowu bede musiala się nagadac caly dzień ;) ale i tak jestem zadowolona bo mam gdzie położyć przewijak ;)

Nailie my tapetę chyba ze dwa lata kładliśmy. Najpierw z rok wybieraliśmy, a potem drugie tyle w szafie leżała.
No ale to dopiero połowa sukcesu z łóżeczkiem bo jutro trzeba przemeblowanie w sypialni zrobić. Mam nadzieję że nie straci rozpędu ;)

U nas jak na razie tak :D
Po porodzie na ścianie będzie biała ramka z napisem RODZINA i tam zdjęcie ,nasze' sprzed ciąży później zdjęcie z usg następne jak już mam brzusio... jak dzidziuś się urodzi i nasza 3 :D i imię takie wyszywane lub naklejki[emoji14]
60ed476c1a008226bd3ca8ac0c6b9338.jpg

23ed27f083a13ae8ed723faa500791e5.jpg

ae256f75dc7e0f83ee117eefeaa17a03.jpg

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Juana u nas pol biedy bo tylko trzeba nasze lozko przesunąć w bok i wypierdzielic stolik, bo inaczej nic sie nie zmiesci. No my te juz ponad 2 lata np kupujemy okap, albo dzwonek do drzwi :D albo podswietlenie do szafek w kuchni,juz niby kupione, ale z rok musi widocznie odlezec :sorry:

Mloda super, tylko lokatorki brakuje ;)

Do góry