reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Moja mama znów się nie mogła powstrzymać ;D . Coś czuje ze wszystkie ciuchy to ja będę dostawać a nie kupować ;D

Załączniki

• 1454926976912.jpg
    1454926976912.jpg
    94 KB · Wyświetleń: 84
  • 1454926984367.jpg
    1454926984367.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Isia jeden smoczek na wszelki wypadek,do Lilki prawie wogole nie uzywalam,jedynie na pole na spacer jak zimno bylo zeby zimnego powietrza sie nie nawdychala.A tak staralam sie nie dawac :)

Super Edit :) u mnie jedyna osoba w najbliższej rodzinie jest żona mojego ojca i ona też nie umie się powstrzymać... a reszta nawet nie wpadnie na pomysł żeby coś kupić...

edit- będziesz musiała przebierać małą kilka razy dziennie, żeby przynajmniej parę razy w tym wszystkim była ;-) ;)
manka- śliczny :tak: ja odpuściłam sobie stanik do karmienia, denerwowało mnie to odpinanie zawsze. Chyba, że pokarmu będzie więcej niż za pierwszym razem, to zakupię jakiś najzwyklejszy.

reklama
Do góry