reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
szkoda ze ta szafa nie ma wiecej półeczek po stronie na wieszaczki ale pewnie nie była przewidziana typowo pod maluszki
CieńWielkiejGóry
No szkoda ale zawsze moge cos w kartonach np dac jakby co
Isia no prawie,tylko materac przywiesc,przewijak,posciel do lozeczka i wyprac pieluchy tetrowe i jeszcze jakies ubranka co maja mi przyjsc I gotowe
Isia no prawie,tylko materac przywiesc,przewijak,posciel do lozeczka i wyprac pieluchy tetrowe i jeszcze jakies ubranka co maja mi przyjsc I gotowe
CieńWielkiejGóry
A ubranka do roku mam wyprane i wyprasowane
Ale chyba można dorobić jeszcze jeden wieszak na wiszące ubranka. My tak Zuzce zrobiliśmy że dolozylismy jeszcze jeden ten 'patyk' do szafy i miałam więcej miejsca na wiszące ubranka. Teraz już niestety niektóre sukienki ma za długie ale mam nadzieję, że w przyszłym tyg będzie miała już tzw dorosłą zabudowaną szafę
CieńWielkiejGóry
No odebralam zamowienie z apteki na 153,30 zł
I zamowienie z allegro: 2 czapeczki,2 łapki niedrapki,myjka,pielucha falanelowa 5 szt,woreczki na zuzyte pieluszki i mini pielucha flanelowa kolorowa 2 szt=50,90
I zamowienie z allegro: 2 czapeczki,2 łapki niedrapki,myjka,pielucha falanelowa 5 szt,woreczki na zuzyte pieluszki i mini pielucha flanelowa kolorowa 2 szt=50,90
Załączniki
CieńWielkiejGóry
No na wszelki wypadek do szpitala w razie czego.Po cc musieli mi kupic jak na poczatku nie karmilam i jak LIla non stop glodna byla i musieli ja sztucznie dokarmiac.Zreszta ja pomimo ze karmilam piersia to dokarmialam sztucznym mlekiem Lile bo miala malo ...
reklama