reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Isia przy LIlce nie mialam smoczkow specjalnych, chyba w szpitalu przelewali sami. A u nas w szpitalu butelek nie trzeba swoich ale mleko wole miec :-) a potem w domu juz mleko w proszku bede miec w razie czego :-)

Manka czyli na ebayu kupowalas?

A z allie to trzeba uwazac na sprzedawcow zeby sie nie naciac a poza tym idzie to nawet miesiac ...

reklama
Tak na ebayu zamowilam :)

Ale tak jak Kubusiowa pisze, zdarzylo mi sie dwa razy ze zamowilam na ebayu bluzke i cos tam jeszcze, a nie zwrocilam uwagi ze to z Chin. Na zdjeciu idealna sliczna a jak przyszla to nie wiedzialam do czego to sluzy, taka podroba, ani kolor ani material ani wzor nie podobny do zdjecia :D Wiec jezeli chodzi o jakies pierdolki to jak najbardziej ale ubrania omijam z daleka :p

Edit tak,zamawiam.ale przewaznie drobiazgi i trzeba patrzec na opinie. Ludzie w komentarzach czesto wystawiaja oryginalne zdjecia co im przyszlo.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1697142583859516&substory_index=0&id=1596714750568967

Dziewczyny zerknijcie sobie na tą stronę. Zamawiałam Zuzce bluzę szara z różowym królikiem. Przepiękna, fajnie uszyta. Na paczkę czekałam chyba 2 tyg ale czas oczekiwania do miesiąca. Super kontakt z tą babka co to wystawia. Towar przychodzi prosto z Chin. Ale rozmiarowka to jakaś masakra. Dla Zuzki zamówiłam 120-130 cm a moim zdaniem to jakieś 104... oddałam to tej kobiecie i wymienila mi na dres dla malego. Teraz na niego czekam :)
Niektóre ciuchy mają super a niektóre nie w moim guście ale może coś się Wam spodoba :)
Tylko naprawdę rozmiar tej bluzy był typowo chiński :/

Isia tez Ci moge zamowic ;). Laska tylko kasuje cos do swojej kieszeni. Pisalam ostatnio: aliexpress. Masz to samo. Patrzysz na kimentarze i opinie i zamawiasz ;)

reklama
Do góry