reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Isia przy LIlce nie mialam smoczkow specjalnych, chyba w szpitalu przelewali sami. A u nas w szpitalu butelek nie trzeba swoich ale mleko wole miec :-) a potem w domu juz mleko w proszku bede miec w razie czego :-)

Manka czyli na ebayu kupowalas?

A z allie to trzeba uwazac na sprzedawcow zeby sie nie naciac a poza tym idzie to nawet miesiac ...

reklama
Tak na ebayu zamowilam :)

Ale tak jak Kubusiowa pisze, zdarzylo mi sie dwa razy ze zamowilam na ebayu bluzke i cos tam jeszcze, a nie zwrocilam uwagi ze to z Chin. Na zdjeciu idealna sliczna a jak przyszla to nie wiedzialam do czego to sluzy, taka podroba, ani kolor ani material ani wzor nie podobny do zdjecia :D Wiec jezeli chodzi o jakies pierdolki to jak najbardziej ale ubrania omijam z daleka :p

Edit tak,zamawiam.ale przewaznie drobiazgi i trzeba patrzec na opinie. Ludzie w komentarzach czesto wystawiaja oryginalne zdjecia co im przyszlo.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1697142583859516&substory_index=0&id=1596714750568967

Dziewczyny zerknijcie sobie na tą stronę. Zamawiałam Zuzce bluzę szara z różowym królikiem. Przepiękna, fajnie uszyta. Na paczkę czekałam chyba 2 tyg ale czas oczekiwania do miesiąca. Super kontakt z tą babka co to wystawia. Towar przychodzi prosto z Chin. Ale rozmiarowka to jakaś masakra. Dla Zuzki zamówiłam 120-130 cm a moim zdaniem to jakieś 104... oddałam to tej kobiecie i wymienila mi na dres dla malego. Teraz na niego czekam :)
Niektóre ciuchy mają super a niektóre nie w moim guście ale może coś się Wam spodoba :)
Tylko naprawdę rozmiar tej bluzy był typowo chiński :/

Isia tez Ci moge zamowic ;). Laska tylko kasuje cos do swojej kieszeni. Pisalam ostatnio: aliexpress. Masz to samo. Patrzysz na kimentarze i opinie i zamawiasz ;)

reklama
Do góry