reklama
asieńkakk
Fanka BB :)
Manka a jak z rozmiarowką bo widziałam podobne na allegro, ale nie wiem czy zwykłe d to naprawdę d
Ten zolty zamowilam 34/75 z miseczka B czyli moj rozmiar zwykly nieciazowy i jest dopasowany dosc powaznie a jak zapne 'na najluzniejsza' wersje to jest troszke miejsca. Natomiast ten szary zamowilam 36 B/C ale jeszcze nie wiem jak w realu wyglada
CieńWielkiejGóry
Isia w butelkach juz sa smoczki
Manka sliczny stanik a skad zamawialas ?
Manka sliczny stanik a skad zamawialas ?
Oj Cień my się dzisiaj nie dogadamy Kochana hihi do tych mleczek są specjalne smoczki jednorazowe... ok 2,50-3 zł jedna sztuka. I mam pytanie czy będziesz podawała dziecku mleko prosto z tych butelek razem ze smoczkami jednorazowymi czy w normalnych butelkach? I czy bierzesz butelki ze sobą z domu czy będziesz miała jakieś szpitalne?
Właśnie weszłam pierwszy raz na te stronkę i nie wierzę jakie tam sam tanie rzeczy ;D zamawialas juz coś z tej strony ?Manka na aliexpress tez sa te staniki i tez w podobnych cenach. Jak chcecie laski to stamtad zamawiajcie,bo darmowa wysylka z Chin
reklama
KubusiowaMama
Dziewczyny, tylko pamietajcie, ze na allie zdjecia nie zawsze pokazuja to, co przyjdzie w wiekszosci to zdjecia znanych sieciowek a przychodzi podrobka. Nie zawsze fajna
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka