reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Sarna, wpisywalam 'breastfeeding bras' albo 'nursing bras' i przerozne wyskakuja :) Nawet teraz sprawdzilam i taki sliczny mietowy znalazlam za £3 ale juz mi wystarczy :p a taki jeszcze idzie do mnie:

Załączniki

• 1454935983898.jpg
    1454935983898.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 90
Ten zolty zamowilam 34/75 z miseczka B czyli moj rozmiar zwykly nieciazowy i jest dopasowany dosc powaznie a jak zapne 'na najluzniejsza' wersje to jest troszke miejsca. Natomiast ten szary zamowilam 36 B/C ale jeszcze nie wiem jak w realu wyglada :)

Manka na aliexpress tez sa te staniki i tez w podobnych cenach. Jak chcecie laski to stamtad zamawiajcie,bo darmowa wysylka z Chin :p

Oj Cień my się dzisiaj nie dogadamy Kochana hihi do tych mleczek są specjalne smoczki jednorazowe... ok 2,50-3 zł jedna sztuka. I mam pytanie czy będziesz podawała dziecku mleko prosto z tych butelek razem ze smoczkami jednorazowymi czy w normalnych butelkach? I czy bierzesz butelki ze sobą z domu czy będziesz miała jakieś szpitalne?

reklama
Dziewczyny, tylko pamietajcie, ze na allie zdjecia nie zawsze pokazuja to, co przyjdzie;) w wiekszosci to zdjecia znanych sieciowek a przychodzi podrobka. Nie zawsze fajna;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry