reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Mikrofale można mieć też w sypialni jak coś ;)
Ja tylko tego używałam. A herbatki na kaloryfer stawiałam do czasu aż mama moja spróbowała takiej i stwierdziła że już sfermentowała. Potem już zawsze świeża robiłam.

reklama
Zuzce mało dawałam herbatek. Dużo wody piła. Zresztą zostało jej to do teraz bo najbardziej lubi wodę niegazowana...

Podgrzewacz mam ale nigdy jeszcze nie testowalam :D Tez pisze, ze chyba 3 lub 4 minuty sie podgrzewa wiec w nocy to pewnie bedzie wiecznosc

reklama
Ok pewnie uznacie mnie za totalnego debila ale .... ta woda to od pierwszych dni ? Oprócz mleka ? Jeszcze na szkole rodzenia nie było tematu o karmieniu noworodka wiec nie ukamieniujcie mnie od razu :p

Do góry