reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
A to moj kosz mojzesza mam jeszcze rocking stand. Mialam uzywany od znajomych, ale stwierdziłam, ze jego stan nie byl najlepszy wiec pokusilam sie na nowy.

Załączniki

• 20160126_223036.jpg
    20160126_223036.jpg
    767 KB · Wyświetleń: 97
Śliczny ten kosz Mojżesza, Sarna ;)
A masz tez jakieś łóżeczko czy przez pierwsze miesiace synek bedzie spał w tym koszu? Bo zastanawiam sie nad takim koszem ale chyba jednak ze wzgledu na praktyczność to kupie tylko zwykle łóżeczko drewniane..

Fajny rożek Barbra :) M chciał wczoraj wybrać dla Bartusia taka pościel z jednej strony a z drugiej minky ale go przekonałam że tylko na jednym usg było widać płeć i to męska, więc głupio by było gdyby potem dziewczyna musiała spać pod autkami hihi

A wlasnie co do rozka.

Bar- Twoj uroczy [emoji7]

Zabieracie rozek do szpitala? W czym dzidzius bedzie tam spal? Jak bierzecie to cienki czy gruby?

ja rozka nie biore. nie cierpie rozkow:p wezme kocyki i bede w kocyk zawijala:) tak tez robilam przy Kubie:)

sarna swietny kosz!:)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Ja rożka w ogóle nie kupuję, do mnie było to strasznie niewygodne. Do szpitala nie biorę, tam to zazwyczaj w kokonik zawijają dziecko.
Sarna- śliczny :) też się zastanawiałam nad koszem, jednak kołyska wygrała.
Isia- ja chciałam młodej kupić pościel w żaglówki, taką śliczną znalazłam, że ledwo co zamówilam inny wzór.

reklama
Do góry