reklama
Śliczny ten kosz Mojżesza, Sarna
A masz tez jakieś łóżeczko czy przez pierwsze miesiace synek bedzie spał w tym koszu? Bo zastanawiam sie nad takim koszem ale chyba jednak ze wzgledu na praktyczność to kupie tylko zwykle łóżeczko drewniane..
A masz tez jakieś łóżeczko czy przez pierwsze miesiace synek bedzie spał w tym koszu? Bo zastanawiam sie nad takim koszem ale chyba jednak ze wzgledu na praktyczność to kupie tylko zwykle łóżeczko drewniane..
Fajny rożek Barbra M chciał wczoraj wybrać dla Bartusia taka pościel z jednej strony a z drugiej minky ale go przekonałam że tylko na jednym usg było widać płeć i to męska, więc głupio by było gdyby potem dziewczyna musiała spać pod autkami hihi
Bursztynek90
Fanka BB :)
Sarna! Fantastyczny kosz! Zamawialas przez neta czy stacjonarny sklep tam u Ciebie ma takie cuda?
Bursztynek90
A wlasnie co do rozka.
Bar- Twoj uroczy [emoji7]
Zabieracie rozek do szpitala? W czym dzidzius bedzie tam spal? Jak bierzecie to cienki czy gruby?
Bar- Twoj uroczy [emoji7]
Zabieracie rozek do szpitala? W czym dzidzius bedzie tam spal? Jak bierzecie to cienki czy gruby?
KubusiowaMama
ja rozka nie biore. nie cierpie rozkow wezme kocyki i bede w kocyk zawijala tak tez robilam przy Kubie
sarna swietny kosz!
Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka
sarna swietny kosz!
Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka
Ja rożka w ogóle nie kupuję, do mnie było to strasznie niewygodne. Do szpitala nie biorę, tam to zazwyczaj w kokonik zawijają dziecko.
Sarna- śliczny też się zastanawiałam nad koszem, jednak kołyska wygrała.
Isia- ja chciałam młodej kupić pościel w żaglówki, taką śliczną znalazłam, że ledwo co zamówilam inny wzór.
Sarna- śliczny też się zastanawiałam nad koszem, jednak kołyska wygrała.
Isia- ja chciałam młodej kupić pościel w żaglówki, taką śliczną znalazłam, że ledwo co zamówilam inny wzór.
reklama
CieńWielkiejGóry
U mnie daja rozki w szpitalu, bardzo mało trzeba wogole rzeczy