reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Nailie tak wyglada ten rocking stand do koszyka.
a jesli chodzi o rozek to ja zakupilam w pl usztywniany. U mojej corci bardzo sie sprawdzil. Czy jak dziecko chce potrzymac latwiej. Dla mnie bylo wygodniej niz bez szczególnie na poczatku.

Załączniki

• 20160127_124131.jpg
    20160127_124131.jpg
    1 011,3 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Sarna a to faktycznie takie coś jak kołyska ;) a na ile taki kosz starcza? Tak się zastanawiam nad jakimś alternatywnym rozwiązaniem na pierwsze pół roku zamiast łóżeczka, bo mamy mało miejsca w sypialni, jak już maluch zaczął by się przemieszczać to mamy w planach kupić łóżeczko turystyczne, ktore ustawilisbysmy w pokoju dziecięcym

Kurcze, pisałam gdzieś o rożku i chyba się zgubił ten mój wpis ;);
Zastanawiam się nad kupnem rozka żeby Zuzka miała łatwiej trzymać brata na rękach... czy myślicie, że 6 latka poradzi sobie bez tego?

Ja mam rożek bo jak ktoś będzie chciał podtrzymać małego to w rozku :)
Bujaczek na kółkach znajomi nam pożycza więc nie będę kupowała i dzięki temu wózka na 3 piętro nie muszę wnosić a ten bujak prawie jak wózek :)

Sarna fajna ta podstawa do koszyka. Do tej pory widziałam tylko takie stelaże podobne do tych pod wanienkę ale jakoś nie wyglądały dla mnie wtstarczająco stabilnie. A to wygląba na solidne i do tego można bujać :)
Nailie myślę że na max 4-5 miesięcy wystarczy.
Chrobek nie mamy tak na 100% wybranego. M chce Juliusza ja Juliana, a co ostatecznie będzie? Jakoś nie ma weny żeby ustalić ostatecznie.
Isia myślę że na siedząco da radę i bez rożka, a chyba nosić i tak nie będzie?

Nie, nosić nie... bardziej tak żeby mogła wziąć na kolana, na siedzaco jak ktoś przyjdzie ;) albo sama będzie chciała...
U Ciebie Juana też będzie ten 'problem' z trzymaniem małego :)

Kurcze, pisałam gdzieś o rożku i chyba się zgubił ten mój wpis ;);
Zastanawiam się nad kupnem rozka żeby Zuzka miała łatwiej trzymać brata na rękach... czy myślicie, że 6 latka poradzi sobie bez tego?
No ja to swojemu 9 letniemu do końca nie ufam ale dziewczynki są bardziej opiekuńcze więc powinna sobie poradzić. choć uważam że łatwiej będzie jej i bezpieczniej w rożku.

Isia właśnie jestem ciekawa czy Hania będzie się wyrywać do tego. Teraz niby mówi że będzie wszystko robić oprócz zmieniania pieluchy z kupką ;)

reklama
Ja również mam rożek po 1 bo muszę mieć do szpitala a po 2 wolę żeby ludzie którzy chcą mała na ręce brali ja w rozku :D

Sarna fajne! Jak wysprzatam i Bede miała łóżeczko porobie wam fotki ja mam mało miejsca w sypialni więc łóżeczko do łóżka przylepione odpada...

Dzisiejsze moje zakupy!
Bluza za 60groszy :D w lumpku
Flanelka
2 czapeczki 1.99 szt. Z pepco

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry