reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Ja rożki dostałam, jeden używany różowy po córci kuzynki a drugi nowiutki bialo szary z misiem od przyszłej tesciowej :) a to nasz przewijak

Załączniki

• 20160127_102039.jpg
    20160127_102039.jpg
    334,2 KB · Wyświetleń: 84
  • 20160127_102013.jpg
    20160127_102013.jpg
    285,6 KB · Wyświetleń: 79
Chrobek ale bombowe!

Sarna a takie głupie pytanie zadam,takie kosze to się trzyma na jakimś stelażu czy na podłodze?

Isia moja Lalka ma kocyk w statki :blink: i teraz młodsza też będzie mieć ;-) ;)

Bursztynek ja biorę rożek i cieńszy kocyk. Chociaż młodzież i tak większość czasu spędzi pod kocykiem i moją kołdrą, ale biorę bo jak dziecko nie było opatulone w 70 warstw to się czepiali że mu zimno :sorry: Rożka potem używałam jako kołderki do wózka, w domu nie dawał rady bo córa nie lubiła być skrępowana. Z resztą jakoś szybko mi z niego wyrosła i tak i tak

Ja też rożka nie kupuję bo Hania nie lubiła być owijana tak ciasno. Biorę kocyk do szpitala.
Mam jeszcze taki cienki otulacz z motherhood, ze dwa razy może użyty bo mała musiała mieć luźno ;)

reklama
A więc koszyk lupilam w tesco direct, zamawialam przez internet i nawet nie sa to jakies duże koszta 25 £. Kustronka my mamy łóżeczko, ale na strychu. Pokiok będziemy robic jakies 3 mce po narodzinach i wtedy zniesiemy łóżeczko i zrobimy pokoik. A poki co to z doswiadczenia wiem, ze najlepiej babla miec blisko siebie. Oczywiście to z mojej perspektywy.
Nailie zaraz przesle zjecie co mam do kosza. To taki rocking stand czyli cos jak kolyska. Tyle że kosz zawsze latwo wyjac i przenieść.

Do góry