reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Fanti, ja to chyba nie jestem dobrym przykładem hihi ale przy Zuzce skończyliśmy remont 3 tyg przed porodem... dzień przed wigilia ;) więc teraz też damy radę hihi
Ale wtedy mieliśmy ekipę która robiła remont.... teraz mamy M ;)

reklama
Jesli chodzi o śmietniczek dla mnie byl niezastąpiony bo nie wybrazam sobie za każdym razem biegac na dół. ..leniwa jestem. Ale te z kupkami szczególnie pozniej od razu szly na zewnątrz do kosza.

Moje mieszkanie łącznie ma na oko 50m więc daleko do śmietnika nie mam[emoji14]aa wizja spania z smietniczkiem gdzie są pampersy z kupka mnie przeraża :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Jak.dla.mnie taki gadżet jak kosz na pieluchy jest zbedny i szkoda kasy na.niego...moze i powstrzymuje zapachy ale ja i tak na bierzaco wyrzucam pieluchy a w nocy zawsze wkladalam do jesnorazowki a razno wyrzucalam.

Ja też nie kupuję kosza na pieluchy. Przy córce dałam radę bez, to przy synku też sobie poradzę. Ogólnie fajny gadżet, tylko trochę drogi :)

U nas te smietniki nie są jakoś bardzo drogie. Droższe wkłady. Ale to zobaczymy bo są zamienniki. Smietnik kupilam z 7.5 funta.

Ja kupilam na allegro 320 reklamówek jednorazowych za 12 zl i to wystarczy :) dziś 2 rożek przyszedł z apteki krople do oczu bepanthen octanisept oliwka podpaski poporodowej pasta na ząbkowanie i to chyba wszystko jutro zaczynam ciemne pranie maluszka do końca tyg powinnam mieć poprasowane poukładane i może uda mi się spakowac :)

Załączniki

• 20160126_205419.jpg
    20160126_205419.jpg
    843,8 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Do góry