reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Matko izik piekny jest ten koc czy to kolderka w ten folkowy wzor tez na taki choruje tsk strasznie mi sie podoba. A posciel w sowy tez przesliczna ;)

Cien nie przejmuj sie u nas ciuszki tez jeszcze w workach leza nie poprane a ile jeszcze musze dokupic. Az czasem zastanawiam sie czy ja ze wszystkim zdążę ;/

reklama
Dacie radę dziewczyny. Bierzcie przykład z Isi jeszcze nawet nie kupiła A gdzie o praniu mowa ;)
U mnie w workach jeszcze w piwnicy. Sukces że wczoraj zajrzałam czy worki nadal stoją :p
Ale już po niedzieli następnej biorę się za pranie. Będę miała już po Malowaniu tapetowaniu naszego pokoju więc będzie gdzie to dac.

Fanti, brakowalo Cie :)
Ja mam zamiar do konca tygodnia wyrobic sie ze wszystkim- z calym Zuzy pokojem. W pon 1.02- ostatnie zakupy i pranie. I wowczas bede lezec i pachniec czekajac na porod :)

Isia- byly sowy w wersji dla dziewczynek? :)

Bar Bra u mnie przy dzieciach codziennie pralka chodzi,czasami dwie idą ;). Ale tego juz nie prasuje. Jedynie koszule na swieta hehe. I schnie na szczescie szybko,bo robie wymiane zawsze. Mokre wieszam,suche sciagam. Ja w tym tyg.jak wysle dzieci do przedszkola zamierzam juz spakowac torbe do szpitala. A mąz musi jeszcze raz przemalowac lozeczko malego,bo jednak jedna warstwa za malo. W czwartek w netto mają byc tez fajne biale poleczki do powieszenia za 30 zl,wiec chyba sie skusze,bo tego mi tam brakuje.

Fanti to mąż jednak rusza z remontem? :)
Rusza.. ale nie remont tylko głową jak to ogarnąć..
Jak już kiedyś pisałam jesteśmy a właściwie ja jestem katolikiem i wizyta duszpasterska raz w roku jest dla nas ważna. A tu na ten tydzień remont zaplanowany a ksiądz ma być w środę. Nie ma opcji, zeby skończył do środy, nie ma opcji przyjąć księdza w innym pomieszczeniu bo mamy tylko 2 pokoje, więc czekamy. A w czwartek mąż pracuje od 7 do 19 więc sama pozbędę się choinki i większość popakuję do pudeł żeby w piątek zaczął i do poniedziałku skończył.. :/
Mąż wpadł na jeden genialny pomysł, że zaczem będzie środa to może zagruntować ściany.. szkoda tylko, że trzeba by było meble odsuwać..

Dziewczynki patrzcie co kupilam :) za cale 2.5 euro he he

Załączniki

• 1453716760535.jpg
    1453716760535.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 83
Fanti, to widzę że Twoj mąż by się dogadal z moim... mój chodzi po pokojach- a mamy ich 7 dużych i mówi co by zrobił i jak... dzisiaj w aucie wpadł na pomysł ocieplenia domu i kazał mi liczyć ile kasy potrzebujemy na styropian i ile metrów...
Aaaaaaaaaaaaaaaaa i to samo już liczę od dobrych trzech lat
Ale jest postęp... ubrał ciuchy robocze... ale znowu ktoś zadzwonił i ogląda jakąś stacje paliw na kompie aaaaaaaaaaaaa

Serduszko, jakie sowy w wersji dziewczęcej?

reklama
Kamka- to kocyk minky, akurat szukałam takiego sprzedawcy, który posiada taki wzór. Starsza córa ma szary z miętą, a dla młodszej chciałam coś innego. Pościel w sowy była w komplecie z kołyską, więc raczej korzystał z niej chłopczyk. Dla mnie to bez różnicy.

Do góry