reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Moi rodzice palili cały czas po rozwodzie Tata przestał bo uznał ze szkodą mu kasy a nowe auto by mu się przydało :D nie pali już 8lat :) ja nigdy nie P alilam nałogowo mój też nie więc u nas nie było problemu [emoji14] Ale próbowałam raz... nie dość ze mamą mnie wyczula dostałam lanie to jeszcze szlaban na dwa tygodnie miałam wtedy jakieś 16 lat:D moj też raz spróbował ojciec zapałki znalazł mu w kieszeni w galotach to dostał dętka od rowera szedł jakoś do 1 gim :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Mój dzisiejszy zakup :D

Załączniki

• received_990716207633885.jpeg
    received_990716207633885.jpeg
    51,3 KB · Wyświetleń: 90
A ja zaszlam dzis na chwile do rosmana,bo myslalam,ze dostane te polecane płyny z babydreama co nie mają chemii w sobie,aleoczywiscie w moim rosmanie nic nie ma. Za to spojrzalam na sklad np,oilatum i sie przerazilam. Chyba ze 3 PEGi i innedziadostwa :/. Na pewno juz tego nie kupie. Zamowie moze cos z polecanych przez Sroka O albo bede uzywac tylko tego oleju kokosowego.

Ja wlasnie wczoraj bylam w kosmetycznym sklepie i widzialam te kosmetyki Oilatum. Pozniej czytalam opinie o tym i duzo babek pisalo, ze to kosmetyki lecznicze i po co to uzywac skoro z dzidzia jest w porzadku. Teraz sama nie wiem co kupic do kapieli/po kapieli ? Czy sama wode uzywac ? I jakis krem ochronny przed zimnem/sloncem uzywalyscie ?

Manka kupiłam zwykły krem z bambino do twarzyczki :D ja z bratem jako dzieci uzywalismy w zimie itp wiec małej też kupiłam :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Fajne :)
MlodaMama ja nie umiem znieść zapachu oliwki bambino... dla mnie to jakaś masakra ale krem jest dla mnie ok :)
Pisałam Wam, że wczoraj oglądaliśmy materace dla Zuzki i Bartusia... dla Bartka znaleźliśmy jakiś za 300 i jeden za 400 zł dzisiaj byliśmy w dziecięcym sklepie i był materac za 150 zł... tylko znowu mojemu M coś nie pasowało w nim... i że on chce porządny materac...
Wiem, że jak pomyślę że dziecko będzie na nim spało 4 lata i jak się podzieli tą kwotę na okres 48 miesięcy to nie jest to dużo..... ale jednorazowo to jakaś masakra :/

Do góry