reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Asieńka nie dziwię się, że masz takiego doła odnośnie palenia.. miałam podobną sytuację razem z mężem rzucaliśmy palenie.. ja pojechałam w międzyczasie z rodzicami nad morze mąż miał sesję.. ja się męczyłam strasznie.. a on mi przez tel w pewnym momencie mówi, że on pali "bo wiesz sesja, nerwy.. "
Jak wróciłam to od razu skończyło się paleniem ale żal jaki do niego miałam do dziś pamiętam.. :/
Sarna bujaczek fajny- podobny chyba do tego co sama kupiłam choć to niby co ty masz lepsza zdecydowanie firma.. :)

reklama
Bujaczek mam jeszcze po Emi, muszę tylko zdjąć go z szafy i doprowadzić do porządku.
Staników do karmienia postanowiłam nie kupować, przy Emi miałam jeden, a i tak wolałam chodzić w normalnych. Kupię tylko wkładki, w razie dużej ilości, a do szpitala wezmę zwykły miękki.

Mój rzucał palenie chyba z 3 razy, i zawsze wracał. Raz udało mu się nie palić rok, potem raz spróbował i od początku. Teraz stara się ograniczać, ale wiadomo jak to jest :dry:

Mój rzucał palenie chyba z 3 razy, i zawsze wracał. Raz udało mu się nie palić rok, potem raz spróbował i od początku. Teraz stara się ograniczać, ale wiadomo jak to jest :dry:
A nie myślicie o E papierosie? U nas sprawdził się rewelacyjnie. Mąż już 3 rok nie śmierdzi, pali zdecydowanie mniej i jeszcze wiele innych plusów :) tylko trzeba umieć wybrać żeby się do tego przekonać.

Sarna ale fajny bujaczek, "sam" się buja jak się go trąci? Ja muszę swój w końcu uprać, bo cały czas stoi na wierzchu, córa czasami w nim siada (chociaż częściej to buja w nim lalki ;) )

Fanti mój ojciec kilka lat temu przeszedł na e-papierosa i po tygodniu stosowania uznał, że dopiero po tym czasie czuje smak potraw :sorry: na szczęście do zwykłych papierosów już nie wrócił i bardzo dobrze

Stanik do karmienia okazało się że mam jeszcze jeden w znośnym stanie, także na początek mam już całe 3 z poprzedniej ciąży, w tym jeden co mnie okropnie wkurza. Jak karmienie będzie jakoś szło to zainwestuję w coś lepszego :sorry:

Wczoraj skusiłam się i kupiłam w tesco torbę do wózka, bo nie miałam. Taka uniwersalna mi wpadła w oko, szara, więc będzie pasować do czerwonej i granatowej tapicerki wózka. Dodatkowo obmacałam ją na żywo, to co ja będę się stresować czy mi z allegro przypasuje jak będę kupować wg zdjęć. Dziś chciałam ją znaleźć na necie, żeby ją wam pokazać i okazuje się, że jest identyczna (nie licząc koloru), jak torba skip skopa duo signature i mam zagwostkę czy to taka chamska podróba, czy po prostu odpowiedniej metki nie doszyli :sorry2: A cenowo wyszło o połowę taniej.

Co do palenia to rzucajacy musi chcieć rzucic bo tak to nic a nic nie zadziala. Moj próbował wszsytkiego ale palenie jest silniejsze od niego.

Ten bujaczek od razu wpadl mi w oko. Ma kilka melodyjek spiew ptaków. , takie uspokajajace odglosy natury, wibracje i jestem duper zadowolona kie kowiac o cenie tylko za 30 funtów. A normalna cena to 70
Mykam do pracy przekimac się i o 2 do domku. Tak mogłoby być za każdym razem

Co do palenia to rzucajacy musi chcieć rzucic bo tak to nic a nic nie zadziala. Moj próbował wszsytkiego ale palenie jest silniejsze od niego.
To jest fakt ale przy E paleniu nie rzuca się palenia tylko zmienia jego formę. Sama to paliłam i pewnie później będę.
Smaki czuję się po kilku dniach, zapachy, nie ma duszności, mój mąż nie kaszle wcale już. A kasy idzie na to o niebo mniej. Mój mąż kilka osób przekonał do tej zmiany, żadna z nich nie wróciła do zwykłego palenia. Jedno jest ważne- trzeba umieć dobrać sobie liquid.

reklama
Do góry