reklama
Juana@
Fanka BB :)
Isia mam to samo z oliwką bambino, mój M z kolei nie może znieść zapachu chusteczek tej firmy. Ja na zimno ten rossmanowski mam.
Też wybieram materac, a jaki ten dla małego jest? Bo teraz widzę że królują kokosowo lateksowe. My też długo uzywaliśmy, chyba ponad 3 lata.
Też wybieram materac, a jaki ten dla małego jest? Bo teraz widzę że królują kokosowo lateksowe. My też długo uzywaliśmy, chyba ponad 3 lata.
Juana my oglądaliśmy materac EOS lateksowo-kokosowy w firmie ktora mieści sie 20 km od naszego domu http://janpol.pl/pl/dzieciece-12/ firma janpol- nie wiem czy udało mi sie wkleić link.... I mnie jakoś ten materac najbardziej przekonywał ale wlasnie jest najdroższy...
Jeszcze byliśmy w sklepie w Katowicach Materace dla Ciebie i tam był materac Piotruś... Chyba 200 zł kosztował I tez był lateksowo kokosowy ale ten z janpolu bardziej mi sie widział....
Jeszcze byliśmy w sklepie w Katowicach Materace dla Ciebie i tam był materac Piotruś... Chyba 200 zł kosztował I tez był lateksowo kokosowy ale ten z janpolu bardziej mi sie widział....
Zamówiłam sobie tzn Bartkowi ubranka z next na 56 cm... Trzy bodziaki i trzy body z długim rękawem. Bedzie to miał jako piżamki na noc.
Wiem, ze dziwne pytanie Wam zadam- w moim przypadku juz w ogole- ale co potrzebuje kupic w aptece dla siebie i bobasa....bo muszę zrobic zamowienie w Gemini a chce juz wszystko zamówić co będę potrzebowała
Wiem, ze dziwne pytanie Wam zadam- w moim przypadku juz w ogole- ale co potrzebuje kupic w aptece dla siebie i bobasa....bo muszę zrobic zamowienie w Gemini a chce juz wszystko zamówić co będę potrzebowała
Volka my musieliśmy Zuzce z tego łóżeczka szybko zrobic tapczanik bo jak materac był na najniższym poziomie to nie chciała w nim spac- nie mam pojęcia dlaczego :/ wiec miała zrobiony z tego tapczanik, na szczęście był niski, ale i tak miała kołdry takie normalne obok zwinięte na trzy razy jakby spadła to nie na podłogę
LilithGoth
Mi siostra kupila ciuszki w next, jest w Anglii wiec ma ten sklep ma.miejscu i ma mi wyslac w lutym...z tym ze ona kupila takie na 3-6'miesiecy jak uda mi sie skopiowac zdjecie to wam pokaze
reklama
MłodaMama93
Ja uwielbiam zapach oliwki sama sie smarowalam nią przez pierwsze miesiące ona mi właśnie przypomina takiego dzidziusia! [emoji14] jak pytałam w sklepie mojego to jemu to jest obojętne co... Bo on się nie zna jemu obojętne jaki zapach...
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka