reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Ojej, a ja uwielbiam zapach produktów bambino, jak je kupuję to głównie z tego względu :rofl2:

Isia w gemini możesz kupić wszystko, nawet butelki, patrzyłam tam zestaw startowy butelek tommee tippee i cena niewiele się różni od tej z allegro :sorry: Ja z apteki mam tylko alantan zielony do pupy, sudocrem na cięższe odparzenia, witaminę k i d, octenisept, sól fizjologiczną i to póki co wszystko na początek... Jakiś ewentualnie paracetamol w czopkach w razie w, czy delicol na kolki, ja to podawałam przez pierwszy miesiąc i kolek nie było.

Manka ja tym kremem ochronnym do buzi smarowałam jak mi się przypomniało :shocked2: Już bardziej używałam jak mieliśmy być dłużej na zewnątrz w lato czy na wakacjach. Do kąpieli używałam płyn 3w1, apotem przez pierwsze pół roku smarowałam oliwką, ale teraz raczej się przerzucę na olej kokosowy... zobaczymy :sorry2:

Młoda mama u mnie się sprawdził alantan zielony albo bephanten, dużo ludzi polecało jeszcze zielony linomag, ale u nas efekt był taki sobie. Każdemu przypasuje coś innego niestety :sorry: Pudru w ogóle nie używałam

Co do kremu do pupci to kupuje linomag zielony i w razie co mam sudocrem.

Do ciala ziajke med na AZS bo używa Stasiek i ja i sprawdza sie znakomicie.

Zakupy na ktore czekam z niecierpliwoscia od siostry...wszystko z next

Załączniki

• 1453224256369.jpg
    1453224256369.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 66
  • 1453224269139.jpg
    1453224269139.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 62
  • 1453224280807.jpg
    1453224280807.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 63
  • 1453224293900.jpg
    1453224293900.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 64
Cocosh o ile dobrze pamiętam to Ty kupowałaś kosmetyki Hipp, gdzie kupiłaś? A może któraś z Was wie gdzie są kosmetyki z Hipp, ale tak żebym cały zestaw kupiła, a nie bief=gała ze sklepu do sklepu, bo tu nie ma oliwki, a tam kremu do twarzy?

reklama
Do góry