Mam to samo. Stanowczo za mało pamiętam.Arusiowa, poważnie tyle małych pieluch idzie na poczatek? Ja tego zupełnie nie pamiętam ja w ogóle chyba mało pamiętam hihi
reklama
dzastibasti
Fanka BB :)
A ja jeszcze nie kupiłam 1, ale mam zamiar to zrobić. Słyszałam, że na początku warto się zaopatrzyć w takie co wychodzą najtaniej, bo się bardzo często zmienia i mało kiedy zdarza się, że przemokną, a szkoda pieniędzy wydawać. Inną sprawą jest jak dzidzi ma uczulenie, ale na początku nie jesteśmy w stanie tego przewidzieć.
Dwójek mam większa paczkę z Dady - dostałam od cioci zużyła z niej może z 7 pampersów i już małe dla jej dzidzi były i przeszłą na 3 a te ja odziedziczyłam I jeszcze mam paczkę 2 z pampersa, bo też ciocia od kogoś dostałą, a już na 3 była z małym
Więc początkowo będę kupować pampersy (o ile dzidzi nie uczulone) te które korzystnie cenowo będą wychodzić, a potem te z Pampersa to po opiniach słyszałam, że mają dobrą chłonność, w sumie widzę to po mojej bratanicy
A co do kosmetyków, bo tu rozmawiałyście ja kupie na początku te rosmanowskie bądź hipp, a potem zobaczymy jak się będzie miała skóra maluszka
A chusteczki nawilżane kupiłam Johnson sensitve były ostatnio w kauflandzie w promocji za 4 paki 14,99 zł, więc kupiłam dwa opakowanie, czyli mam 8 paczek. Jakby się okazało, że maluch uczulony to mam komu dać
Dwójek mam większa paczkę z Dady - dostałam od cioci zużyła z niej może z 7 pampersów i już małe dla jej dzidzi były i przeszłą na 3 a te ja odziedziczyłam I jeszcze mam paczkę 2 z pampersa, bo też ciocia od kogoś dostałą, a już na 3 była z małym
Więc początkowo będę kupować pampersy (o ile dzidzi nie uczulone) te które korzystnie cenowo będą wychodzić, a potem te z Pampersa to po opiniach słyszałam, że mają dobrą chłonność, w sumie widzę to po mojej bratanicy
A co do kosmetyków, bo tu rozmawiałyście ja kupie na początku te rosmanowskie bądź hipp, a potem zobaczymy jak się będzie miała skóra maluszka
A chusteczki nawilżane kupiłam Johnson sensitve były ostatnio w kauflandzie w promocji za 4 paki 14,99 zł, więc kupiłam dwa opakowanie, czyli mam 8 paczek. Jakby się okazało, że maluch uczulony to mam komu dać
Ja tez tak mam KubusiowaMama. Jakoś w ekstremalnych sytuacjach kupuje takie rzeczy w sklepiku niedaleko domu a tak jadę do auchana itp i szukam zawsze promocji. Nigdy nie używam przez to tych samych płynów, kosmetyków i innych środków czystości bo zawsze kupuję tylko to co na promocji. Najbardziej śmieszą mnie papiery toaletowe za 15 czy 20 złIsia a ja kupuje wiekszosc rzeczy tylko jak sa w promocji tak sie nauczylam w Norwegii. Tabletek do zmywarki, proszku, recznikow papierowych itp jeszcze nigdy nie kupilam za normalna cene chusteczek nawilzanych tez kupuje wieksza ilosc jak jest promocja wiem, ze i tak zuzyje, wiec wole kupic taniej tak samo ciuchy dla dzieciakow-wiekszosc kupuje na wyprzedazach bo po normalnej cenie mi szkoda
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ceny tak czy siak nawet po pormocjach są tragiczne. W weekend byliśmy w tesco i kupiłam właśnie środki czystości, trochę jedzenia i kosmetyków, śpioszki za 20 zł i 2 bodziaki za 24 zl - serio dużo tego nie było a wszystko z promocji i wyszło 380 zł to siadłam i zaczęłam liczyć czy babka sie nie walnęła ...aleeee nie
Mam to samo. Stanowczo za mało pamiętam.
Fanti, ale moze to dobrze ze za dużo nie pamiętamy nie zdajemy sobie sprawy jak będziemy miec przesrane hihi
kamilaasami
Fanka BB :)
Właśnie zamówiłam kocyk minky ... będę się chwalic jak przyjdzie
Zamówiłam dzisiaj czapeczki, bo tych mi brakuje. jakoś po Emi wszystkie oddałam. Jedynie takie cieplejsze na wyjście ze szpitala mam. A i tak jak wychodziłam z Emką, to miała 2 ubrane.
http://allegro.pl/czapka-niemowleca-pilotka-czapeczka-56-wyprawka-i5743086200.html
http://allegro.pl/czapka-niemowleca-pilotka-czapeczka-56-wyprawka-i5743086200.html
reklama