reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Zuzka ma 6 lat... i czapkę nosi tylko jak jest bardzo zimno. Jak my nie nosimy, tzn ja nigdy nie noszę bo wszędzie jadę autem, jak jest w miarę temp to jej też nie zakładam bo nie widzę sensu... chyba, że jest zimny wiatr albo ogólnie zimno to wtedy tak...

hihi wiecznie ... a po kąpieli to nie to samo :p zalezy też jakie kto ma warunki w domu ... my wynajmujemy mieszkanie ... drzwi wejściowe mamy przycięte i 2cm otwór pod nimi jest, a drzwi od balkonu maja takie szpary ze firanke mi podwiewa :p a ogólnie mamy bardzo ciepło bo kaloryfery sa stare i nie da się ich regulować :p (spokojnie szukamy już mieszkania do kupienia) więc wole załozyc by małemu nic nie było ... nie mówie ze ma w niej non stop siedziec, ale to indywidualny wybór każdej z nas ... bo przegrzać też go nie chce - wiadomo

U mnie akurat wszystko co zaobserwowałam to na podstawie mojej bratanicy, która niedługo skończy rok. I czapeczkę po kąpieli ubierali jej, ale kąpali w jednym pokoju, a do spania szła w drugim i miedzy tymi pokojami była różnica temperatur, więc chociażby dlatego ja bym ubrała czapeczkę po kąpieli. W ogóle wyjdzie w praktyce co i jak jak już swój dzidziuś będzie na świecie :D Czapeczki mam takie po kąpieli i takie grubsze też, ale to po bratanicy i maluszku od cioci :D

My nigdy czapki w domu nie zakładaliśmy. Ale grubszą mam, bo moim zdaniem cienka + kaptur tak dobrze głowy nie chroni. Kaptury są raczej luźne.
Wczoraj przyszedł stelaż do wózka, jak jutro będę na chodzie to pojadę po gondolę i fotelik.

reklama
My tez w domu nigdy czapki nie zakladalismy. Ani gdy okno bylo uchylone, ani po kapieli. Raz zalozylam w szpitalu, bo myslalam ze tak trzeba. Polozna przyszla, usmiechnela sie i sciagnela ja Mlodemu:) i mam cienkie czapki kupione. Tak jak Fanti pisze-cienka czapka + kaptur od kombinezonu. Zwlaszcza w gondoli.

Kamilaasami a ja wlasnie nigdy nie kupowalam z troczkami;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry