reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
Zgadzam sie z arusiowa....ja mam jedne pampersy 0, jedne 1, potem mam dwie paczki z dady rozm 1 i jedne z rossmana rozm 1. Pamietam jeszcze przy corce pobyt 5dni w szpitalu zeszly mi 3 paczki pieluch. Kupa jedna za druga praktycznie.
A po co pieluchy 0? To chyba dla wczesniakow sa? Ja chyba ich przez chwile do blizniakow uzywalam,ale one mialy po 2,5 kg. Teraz dwie paczki 1nek biore i wiecej nic. I tak maz po nie jedzie do Biedry to bedzie wiedzial w razie wu co kupic
LilithGoth
Ja zero kupilam bo pamietam jak Alan i Ola topili sie w jedynkach
Bursztynek90
Tak piszecie o tych pieluszkach i zaczelam sie zastanawiac co macie na mysli przez "paczke"? Tzn ile sztuk? A i czy faktycznie te dady sa dobre i tanie?
LilithGoth
Dady sa dobre koszt jedynek to 14.99 ogolnie w takich paczkach rozm 1 jest okolo 20-30 szt zalezy od firmy
Bursztynek90
Pytam o te Wasze "paczki" ja wstepnie mam 2 paczki jedynek-> 72 szt kazda paczka. I wydaje mi sie, ze na poczatek wystarczy.
Juana@
Ja mam na razie 2 paczki po 20 sztuk ekologicznych pieluszek 1 (2-6 kg) i małą paczkę białych pampersów - 22 szt chyba. I dokupię jeszcze jak będzie jakaś promocja, bo jak pisałyście przy Hani schodziło mi 10-12 szt dziennie więc to zapas raptem na 5-6 dni.
reklama
Ja uzywalam Dady przy chlopakach i dla mnie byly chlonne jak pampers i tak samo delikatne. Teraz juz od poczatku pojade na tych. Ale skoro ich jest tak malo w paczce to powiem mezowi zeby kupil ze 4 paczki 1nek. 2ki cenowo wychodza chyba najlepiej jesli o to chodzi.