reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Isia a ja kupuje wiekszosc rzeczy tylko jak sa w promocji:D tak sie nauczylam w Norwegii. Tabletek do zmywarki, proszku, recznikow papierowych itp jeszcze nigdy nie kupilam za normalna cene;) chusteczek nawilzanych tez kupuje wieksza ilosc jak jest promocja:) wiem, ze i tak zuzyje, wiec wole kupic taniej:) tak samo ciuchy dla dzieciakow-wiekszosc kupuje na wyprzedazach bo po normalnej cenie mi szkoda;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
No wlasnie ja tez tak sie staram, ostatnio nawet miałam wymierne zdań z M odnośnie kurtki wlasnie z Zary dla Zuzki. Normalna cena to 250 zł a teraz w promocji kupiłam za 150 zł... A on mi mówi, ze po co wydawać kasę. Mowię mu, ze po to zeby na jesień mi nie powiedział, ze jestem głupia ze kupuje kurtkę za 250 zł....

Isia ja dla Synka kurtke zimowa na ta zime kupilam rok temu:D tez w Zarze. Za 50 zl! I za kazdym razem jak Kube ubieram to sie ciesze, ze tak tanio mi sie udalo:) i buty na wiosne za 35.90:) teraz tez czekam na kolejna obnizke:) z Zary nie kupuje tylko koszulek. Bo niestety wiekszosc po praniu idzie na reklamacje:( legi tez w wiekszosci wracaja na reklamacje, ale i tak je lubie.
A teraz troszke obkupilam chlopakow w hmie. Ceny wyprzedazowe plus znizka z newslettera i wychodzilo naprawde tanio:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Organizer

Załączniki

• 20160111_182944.jpg
    20160111_182944.jpg
    512,8 KB · Wyświetleń: 94
Reszta to proszek do prania płyn do płukania i płyn do kąpieli dzidziuś szczoteczki do kasowania zębów i dziąseł lusterko samochodowe zaslonki na okna w aucie z kubusiem puchatkiem płatki kosmetyczne do twarzy maluszka sudocrem zdjęcia nie da się wrzucić niby za duże jest :(

Ja mam 2 paczki jedynek zakupione, paczkę do szpitala i jedną jak wrócimy. Planuje kupić jeszcze z 2 góra 3 paczki 2, żeby potem się nie martwić, że braknie.

Co do pieluch to ja w 1ki, 2ki (w zależności od producenta) takie do 5kg wagi kupię ze 100 szt na początek, bo starego może przerosnąć samodzielne dokupowanie, a ja sama sparaliżowana pierwszy tydzień pewnie nosa z domu nie wychylę. :-p Pamiętajcie że noworodek potrafi załatwić nawet 10-14 pieluch na dobę, więc taka paczka 20-kilka szt może starczyć tyle co na pobyt w szpitalu. Nie wiem czemu mamuśki tak się bronią przed małymi rozmiarami pieluch i pędzą oby szybciej do trójek, z doświadczenia pamiętam że zbyt szybkie przesiadanie się w większe rozmiary kończyło się przeskakiwaniem tudzież grubszym przeciekaniem zawartości... :-p

Missoni to muszę sprawdzić. Dziękuję :)

Juana fajna bryka :D

Arusiowa ja ubieram w najmniejsze jak najdłużej :) taniej i dobrze przylega.

reklama
Arusiowa, poważnie tyle małych pieluch idzie na poczatek? Ja tego zupełnie nie pamiętam :) ja w ogóle chyba mało pamiętam hihi

Do góry