reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
Ja tych cienkich czapeczek mam od groma, tylko takiej cieplejszej nie mam w posiadaniu....chyba bede musiala zakupic
kamilaasami
chyba po kąpieli ? ja też ich mam pełno, po maluchu kuzynki mały jest z października, mój bedzie z marca więc czasem fajnie byc drugim a najsmieszniejsze jest to ze kuzynka jest z grudnia a ja z lutego więc będzie taka sama różnica miedzy chlopakami jak między ich mamami z tą róznica że kuzynka ma już 12 letnią córeczkę
Ja czapkę tylko na dwór zakładam. W domu nie widzę potrzeby. Tak samo nie kupuję grubszej czapki bo pajace i kombinezony mają kaptury.
No i nie sprawdziły mi się przy Olim czapki wiązane więc tym razem ani jednej nie mam.
No i nie sprawdziły mi się przy Olim czapki wiązane więc tym razem ani jednej nie mam.
kamilaasami
hmmm ale to znów chyba zalezy od dziecka, wiem że chlopcy maja dosyc czesto problemy s uszkami, wiec warto chociaz po kapieli załozyc taka cieniutką, a moim zdaniem kombinezon az tak bardzo do glówki nie przylega ... ale znow to wszystko kwestia upodobań
kamilaasami
A jak pracowałam w cocodrillo to nie schodziły nam wogóle czapeczki bez troczków ... więc większość mam woli jednak sznurowane ... orzynajmniej u mnie na zadupiu
reklama