reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Fanti po mojej wielkości zastanawiam się czy aby na pewno jedno ;) zmierzylam się właśnie 118 cm w największym miejscu na brzuchu... a myślałam, że będzie więcej hihi

reklama
Wiem, że to pytanie nie przystoi mamie 6 letniej dziewczynki ale.... nie pamiętam ☺ kiedy się zakłada te cienkie czapki? W domu? Czy macie takie czapki na dwor?

chyba po kąpieli ? :p ja też ich mam pełno, po maluchu kuzynki :) mały jest z października, mój bedzie z marca więc czasem fajnie byc drugim ;) a najsmieszniejsze jest to ze kuzynka jest z grudnia a ja z lutego więc będzie taka sama różnica miedzy chlopakami jak między ich mamami :D z tą róznica że kuzynka ma już 12 letnią córeczkę :D

Ja czapkę tylko na dwór zakładam. W domu nie widzę potrzeby. Tak samo nie kupuję grubszej czapki bo pajace i kombinezony mają kaptury.
No i nie sprawdziły mi się przy Olim czapki wiązane więc tym razem ani jednej nie mam.

hmmm ale to znów chyba zalezy od dziecka, wiem że chlopcy maja dosyc czesto problemy s uszkami, wiec warto chociaz po kapieli załozyc taka cieniutką, a moim zdaniem kombinezon az tak bardzo do glówki nie przylega ... ale znow to wszystko kwestia upodobań :)

A jak pracowałam w cocodrillo to nie schodziły nam wogóle czapeczki bez troczków ... więc większość mam woli jednak sznurowane ... orzynajmniej u mnie na zadupiu :p

reklama
Kaptur zakładam na cienką czapkę. A skoro w domu jest na tyle ciepło żeby dziecko do naga rozebrać kąpać itd to dlaczego ma w czapce leżeć?
Poza tym przegrzanie jest o wiele gorsze niż hartowanie

Do góry