reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Dziewczyny ja też chyba kupie z babydream do kąpania po przeczytaniu tego http://www.srokao.pl/2011/06/analiza-kosmetyki-dzieciece-kapiel.html.
Sama używam tej serii dla kobiet w ciąży do smarowania, zapach nie powala ale nie to najważniejsze, no i jak na razie zero rozstępów. Może te do kąpieli będą ładniej pachnieć lub wcale:)
Manka wózek fajny, kolory uniwersalne, ja też miałam podobny na oku w którym gondola przekształca się w spacerówkę nazywa się MAMAS & PAPAS lub PEG PEREGO SKATE, ale kupiłam inny.

reklama
Manka fajny wózek :)
LilithGoth chyba już teraz wszystko masz, co?
Juana jaki wózek kupujesz?
Volka ja bym nie odważyła się powiedzieć, że coś ma kiepski skład.... jednym to pasuje, innym coś innego. Jedni będą woleli jedne konsystencje, inni drugie. Gdyby miał taki kiepski skład to Johnson nie byłby tyle lat na rynku bo by się nie sprzedawał. A ja pamiętam jak byłam dzieckiem to już był wtedy w sprzedaży...
Volka trafiła Ci się niezła okazja :)
Asienka fajny kombinezon
Ja ostatnio w ciuchach kupiłam zimowy za to 15 zł. Może wyglądem nie powala ale za tą cenę... chociaż M twierdzi, że jakby był potrzebny to on sam by coś kupił... ale jak widzę jak mu się spieszy do wszystkiego to coś mnie trafia :/
Muszę pogadać z tą moją lekarka żeby go postraszyla, że na początku lutego możemy juz rodzic... bo jak widzę jakie on ma podejście to coś mnie trafia :/

No ale jak cos zawiera PEGi i CI to dla mnie ma bardzo kiepski sklad. Sama dla siebie juz nie kupuje takich kosmetykow to tym bardziej dziecku nie kupie. A ludzie sa coraa bardziej swiadomi. Kiedys sie tak uwagi na to nie zwracalo,dlatego teraz prawie kazda firma ma chociaz jeden kosmetyk bez beznadziejnego skladu. Rosmann kolejny raz pozytywnie mnie zaskakuje,bo dla siebie tez kupuje rosmanowska Isane,ktora ma sklad w porzadku.

Asienka bepanthen dla mnie byl super, przydał się też na poranione sutki po karmieniu. Zamiennie masz ewentualnie zielony alantan, trochę taniej wychodzi a działa wg mnie tak samo

Ja dla mnie ludzie za bardzo polegają na reklamach jeśli chodzi o kosmetyki, bo niby czemu mieliby zaufać marce typu baby dream która skladowo jest o niebo lepsza niż taki Johnson, o którym co chwile trąbią w tv, znajdziemy go w każdym sklepie, ma przyjemny zapach no i jest na rynku od x lat, kiedy nie bylo aż takiego wyboru w kosmetykach ;) u nas po johnsonie problemu nie było, za to jak za każdym razem mylam dziecko babydreamem to potem cala sie drapalam i tyle mi z tego dobrego składu. Po zmianie płynu było ok, teraz myję Lalkę płynem dady z biedronki i się sprawdza, rewelacji po nim nie ma.

reklama
Ja kupiłam płyn do kąpieli z Ziaji, ma w sobie już oliwkę i krem do pielęgnacji. Zastanawiałam się nad Biedronkową Dadą, ale ten z Ziaji ma lepszy zapach.

Do góry