reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
A ja znowu nie lubię marek własnych danych firm... czy to lidl, biedronka, Rossmann, tesco czy Auchan... ale ja zawsze na metki zerkalam i teraz też tak mam :/ kosmetyki tylko apteczne ale to z racji tego że mam z nimi kontakt ;) i tylko te do których sama się przekonam

Manka mi sie ten wózek bardzo podobał, niestety chciałam typowo cztery kółka, a nie przednie podwójne. Ale reszta jak dla mnie naprawdę fajna. Najważniejsze, że Wy jesteście zadowoleni.
Ja tez głównie dla córki miałam johnsona i było ok zobaczymy jak będzie tym razem. Każde dziecko inne...

Kubusiowa serio? A emolium? Bo ja tego przy xhlopakach uzywalam i w sumie wtedy jeszcze tak nie patrzylam na sklady kosmetykow. To chyba kupie cos z tych rosmanowskich tylko teraz to ja nawet do sklepu nie wychodze,wiec mezowi bedzie trzeba wytlumaczyc ;)

Manka bardzo fajny wózeczek.
Volka pajacyki słodkie.

Asieńkakk oglądałam ten kombinezon wczoraj w testco :) u mnie był tylko w rozmiarze 68 więc odpuściłam :)

Co do kosmteyków to ja też czytałam że oilatum jest bardzo zapychające. Johnosn i nivea odpadają kompletnie. Czytałam i wklejałam tu kilka linków odnośnie składów. Ja poszłam w Hipp narazie.
Kurde ja mam jeszcze tyle rzeczy do kupienia a ciągle nie wiem jak z kasą i odkładam wszystko na ostatnio moment. :(

Volka, emolium nigdy nie uzywalismy, wiec nigdy tez nie wczytywalam sie w sklad. Ale znalazlam sklad na internecie i o ile jest prawdziwy to nie zacheca. Pegi sa i to dosyc wysoko.
Ja to jestem tak przewrazliwiona po przejsciach z synkiem, ze czytalam kazdy sklad kosmetyku ktory zamierzalam uzyc.. i jeszcze nigdy nie wykapalam Go w zadnym plynie do kapieli dla dzieci mimo ze ma juz prawie 2 latka. Bo zwyczajnie sie boje:( i teraz przy Olku tez sie boje powtorki:(

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Kurcze. Ja tez sie zastanawiam nad wyborem... I w ogole jak tak sobie mysle to baaaardzo bym chciala zrobic sobie liste rzeczy, ktore musze miec. Ale skad mam wiedziec co to ma byc? Na necie wszystkie listy takie beznadziejne... A ja nawet nie wiem w co powinnam ubrac dziecko po wyjsciu zd szpitala. Fakt- szkola rodzenia powinna pomoc. Moze na kolejnych spotkaniach cos sie dowiem... Ahhhh

reklama
Manka fajny wózeczek

Ja też zastanawiam się, co do kąpieli kupić. Przy córce Oilatum używałam.Teraz chcę coś innego znaleźć.

Do góry