reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

A mi mąż wczoraj od babki z fejsbooka odebral dwa nowe pajace z hmu za 20 zl ;D

Załączniki

• 1452423054256.jpg
    1452423054256.jpg
    65 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Volka sklad Oilatum tez niestety nie zacheca.. na pierwszym miejscu parafina.
Co do johnsona to niestety synka uczula caly czas. Ostatnio w rossmannie byla swietna promocja na chusteczki nawilzane, wiec sie skusilam. Ale tak odparzyly wszystko pod pieluszka, ze po jednym dniu musialam z nich zrezygnowac:( oddalam kolezance-Jej synkowi nic po nich nie bylo:) wiec mysle ze to duzo zalezy od dziecka:)

Sarna80 katarek to aspirator do noska. Jedna koncowke wkladasz do rury od odkurzacza a druga przykladasz do noska. Wyciaga wszystkie smarki, odtyka nosek:) my uzywamy od kiedy Kubus skonczyl kilka miesiecy. Teraz ma 22 msce i sam sobie wlacza odkurzacz i odciaga:)

Asienkakk, kustronka my tez kuplismy klin:) synkowi podnosilismy lozeczko jak byl malutki a teraz zainwestowalam w ta poduszke. Wydaje mi sie to wygodniejsze niz podnoszenie lozeczka:) no i bezpieczne jesli dziecko ulewa. A syn ulewal do 15 miesiaca:/

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

O jest:p volka fajne pajace:D
Teściowa wczoraj z M pojechali po łóżeczko, ale jeździ w bagażniku jeszcze. Będziemy składać tylko na chwilę żeby zobaczyć czy kompletne to zrobię fotkę, ma niby na dłużej starczyć bo ma później jedną ściankę zdejmowaną. Aha i ma funkcję kołyski:D
No i kupili jeszcze przewijak:p a ja zamówilam z allegro z innymi rzeczami... Próbuję go zamienić na cos innego, póki jeszcze nie wysłali zamówienia:p

reklama
Do góry