Kupilismy dzis wozek Orb z Mothercare. Najpierw jest jakby gondola ale pozniej robi sie z niej siedzisko spacerowkowe Fajny, lekki od razu nam sie spodobal Kolor szary ale w tym swietle na zdjeciach to nie wyglada jak w realu bo ciemno na foty Jeszcze jutro mamy podjechac po fotelik Maxi Cosi cabriofix i wozek z glowy
reklama
LilithGoth32
Fanka BB :)
Manka super zakup, i wozek jaki praktyczny.
LilithGoth32
A tutaj moje wczorajsze nabytki, reszta sie suszy bo juz wyprana.Manka super zakup, i wozek jaki praktyczny.
Pokrowiec od hustawki sciagnelam do prania wiec zdjecie bez....kupiony uzywany i strasznie smierdzial fajkami.
Załączniki
Juana@
Manka fajny wózek
Lilith widzę że w kosmetyki Johnsona poszłaś Masz z nimi jakieś doświadczenie? Ja nie używałam ale słyszałam wiele opinii że uczulają. Śliczna karuzelka.
Ja też zdecydowałam się na wózek w końcu. Czekam na dostawę, wstawię poglądowe zdjęcia jak siądę do kompa.
Lilith widzę że w kosmetyki Johnsona poszłaś Masz z nimi jakieś doświadczenie? Ja nie używałam ale słyszałam wiele opinii że uczulają. Śliczna karuzelka.
Ja też zdecydowałam się na wózek w końcu. Czekam na dostawę, wstawię poglądowe zdjęcia jak siądę do kompa.
LilithGoth32
Przy corce i synku uzywalam jonsona i nie uczulaly, uzywalam tez nivea i tez sa bardzo dobre, ale trafilam na.promocje w rossmanie wiec kupilam.jonsona. no i zawsze uzywam biodermy, jest droga ale duzo lepsza od innych balsamow i kremow na.odparzenia.Manka fajny wózek
kamilaasami
Ja właśnie złozylam zamówienie na produkty ziajki jak przyjdą to się pochwalę
reklama
asieńkakk
Kombinezonik- marudziłam Tatusiowi to pojechał i sam kupił