reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Neta tez mam cybeix pallas no i na poczatek mlody sie burzyl troche tym przodem a teraz 5 lat i uwielbia w nim jezdzic.

A co do spania wlasnie spalam z synem od poczatku, potem ze dwa lata spal u siebie i nie bylo zadnych problemow zeby spal sam. Teraz mimo ze stary chlop prawie spimy razem - no ale to ze wzgledu ze mi czesto choruje a w nocy potrafi sie 10 razy rozkopac i zawsze jak go sprawdzalam to byl okropnie zimny i mowil ze my zimno. I przez to wrocilismy do spania razem. A ja nie wyszlam z formy i czesto sie budze zeby go nakryc.

reklama
Dostawkę mam taka zwykła biała, prostokątna :-D mozna regulować jej wysokość, zeby dopasować do lozka.

A ja sie cieszę że tu sporo doświadczonych mam:) serio gdybyście mnie widziały to byście padły ze śmiechu....co drugą waszą wypowiedz wpisuje w Google i sprawdza, co to jest laktator, monitor, muślin maskara każdy chyba widział i miał kontakt z jakimś dzieckiem, a ja nie:) nigdy:) raz w życiu jednego na grillu palcem dotknęłam wiec jestem tak zielona jak to tylko możliwe :) a wiec i idealny materiał do wciskania reklamowego szitu co trzeba kupić dla dziecka :) pewnie dlatego jeszcze nic nie kupiłam , tylkomjedna paczuszkę używanych ubranek na Allegro...

No wiec ogólnie dzięki Wam wszystkim :)

Anemone hehe to dobrze ze nas masz przynajmniej na głupoty kasy nie wydasz :) a na,serio pieluszki tetrowe najle
Psze na upaly. Ja śpiworków mam 6..... Po vo tyle to nie wiem. Dla Tysi tyle sie nazbieralo. Ja kupiłam, mama, ze 2 dostałam. Żeby bylo śmieszniej groszek nie znosi spać "uwięziona" nad ranem zawsze śpi rozkopana. Ale nie choruje wiec najwidoczniej jej tak dobrze.

No właśnie nie zawsze jest tak jak byśmy chciały :) mój chyba też nie będzie chciał spać w śpiworku bo ja nie nawidzę jak mam uwięzione nogi :))

Bardzo fajna książka narazie poryczałam raptem 30stron tak jak mówiłam dużo w teorii wiedziałam na ten temat ale nie wszystko :) i to ma ogromne znaczenie aby wszystko razem stosować i super że wszystko w jednej książce jest :) to co ważne zaznaczam sobie zakreślaczem aby w razie chwili słabości móc wrócić do konkretów: )

No właśnie mało się o tym mówi a to jest takie ważne ...
Moja bratowa urodziła u czerwcu parę lat temu i z racji tego że było gorąco porozbierała mała i w domu kładła ja do łóżeczka i przykrywała kołdrą a mała płakała i ona się wkurzała co jej jest a ja jej tłumaczyłam aby zamiast kołdry otuliła mała rożkiem kocykiem albo nawet tetrą ale ona była najmądrzejsza i nie chciała mnie słuchać bo ja nie miałam swoich dzieci ale miałam doświadczenie kilku letnie :) a mała miała raptem tydzień !

A nie ma w tej książce * dot. Mojej groszku? Darla sie hak tylko próbowałam czymś otulic. Synek koleżanki jezdzil w wózku zawinięty jak poczwarka w kokon a moja pełen luz. Dopiero teraz lubi być otulana

reklama
Ja tez nie znoszę uwiezienia, zawsze sie rozkopuje a moja spiworek lubi. Nawet nie kupowałam bo myslalam, ze nie bedzie chciała tak spać i chyba z 3mce pod kocykiem spała a pózniej ktos przyniósł nam, spróbowałam i jej sie spodobało. Takze to zależy od dziecka..

Do góry