reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
Ja już wcześniej wspominałam i chyba zdjęcie nawet wstawiłam - kupiłam taki zimowo - wiosenny śpiworek nadający się i do fotelika i do wózka no i można go rozszerzyć / zwęzić więc może być używany do 3 roku życia. Nie kupowałam żadnych kombinezonów (mam jeden cieplejszy polarowo - misowy pajacyck z kapturem - nie wiedziałam jak to określić hehe ) Dzieć najpewniej urodzi się w marcu a tu marzec to można powiedzieć zima więc w sumie śpiworek mi się przyda.

Zazdroszczę Wam tych tanich zakupów. Ja już nie przeliczam bo się załamie...

No niby tak :)))

Najtańszą rzecz jaką tu kupiłam to była czapeczka na przecenie - po przeliczeniu jedyne 15 zł :szok:
Tak więc nie przeliczam i staram się za dużo nie kupować. Jak bobo się urodzi i wyrobię jej paszport to pojadę do Polski poszaleć :-D

Margo taki z pieluszki tez moze sie zsunąć. Jak sie zajmowałam maluszkami to czasem tez był fałszywy alarm a to wibruje uwydatnia dźwięk takze maleństwo tez moze sie wystraszyć. Plus jest taki, ze mozesz dzieciątko wszędzie z tym wsadzić, do leżaczka, huśtawki, fotelika, wozka czy na podłodze. A taka podkładka to głownie w łożku leży.

Poczytalam o tym co chcesz kupic i mysle, ze to dobry wybór. U nas mozna kupic w zestawie z niania i kamera za 800zl. Jakie u Was ceny? Znajomi mieli z Respisense i to zapięcie było słabe, w zasadzie to sie tylko nasuwało na pieluchę. No i po 8-9 miesiącach sie połamał z boku gdzie guzik naciska.

Ostatnia edycja:
Lei tu w przeliczeniu ok 600 zł ale to bez elektronicznej niani. Też dużo czytałam i rozważałam za i przeciw. Ale chyba strach mnie za bardzo paraliżuje żebym zrezygnowała z zakupu. Choć zdaję sobie sprawę że jak przy każdym urządzeniu są plusy i minusy.

reklama
Oto kocyk który uszyłam

Załączniki

• 1422634524795.jpg
    1422634524795.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 48
  • 1422634547460.jpg
    1422634547460.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 49
Do góry