reklama
Margomari
Fanka BB :)
Ja już wcześniej wspominałam i chyba zdjęcie nawet wstawiłam - kupiłam taki zimowo - wiosenny śpiworek nadający się i do fotelika i do wózka no i można go rozszerzyć / zwęzić więc może być używany do 3 roku życia. Nie kupowałam żadnych kombinezonów (mam jeden cieplejszy polarowo - misowy pajacyck z kapturem - nie wiedziałam jak to określić hehe ) Dzieć najpewniej urodzi się w marcu a tu marzec to można powiedzieć zima więc w sumie śpiworek mi się przyda.
Zazdroszczę Wam tych tanich zakupów. Ja już nie przeliczam bo się załamie...
Zazdroszczę Wam tych tanich zakupów. Ja już nie przeliczam bo się załamie...
Margomari
No niby tak ))
Najtańszą rzecz jaką tu kupiłam to była czapeczka na przecenie - po przeliczeniu jedyne 15 zł
Tak więc nie przeliczam i staram się za dużo nie kupować. Jak bobo się urodzi i wyrobię jej paszport to pojadę do Polski poszaleć
Najtańszą rzecz jaką tu kupiłam to była czapeczka na przecenie - po przeliczeniu jedyne 15 zł
Tak więc nie przeliczam i staram się za dużo nie kupować. Jak bobo się urodzi i wyrobię jej paszport to pojadę do Polski poszaleć
Margo taki z pieluszki tez moze sie zsunąć. Jak sie zajmowałam maluszkami to czasem tez był fałszywy alarm a to wibruje uwydatnia dźwięk takze maleństwo tez moze sie wystraszyć. Plus jest taki, ze mozesz dzieciątko wszędzie z tym wsadzić, do leżaczka, huśtawki, fotelika, wozka czy na podłodze. A taka podkładka to głownie w łożku leży.
Poczytalam o tym co chcesz kupic i mysle, ze to dobry wybór. U nas mozna kupic w zestawie z niania i kamera za 800zl. Jakie u Was ceny? Znajomi mieli z Respisense i to zapięcie było słabe, w zasadzie to sie tylko nasuwało na pieluchę. No i po 8-9 miesiącach sie połamał z boku gdzie guzik naciska.
Poczytalam o tym co chcesz kupic i mysle, ze to dobry wybór. U nas mozna kupic w zestawie z niania i kamera za 800zl. Jakie u Was ceny? Znajomi mieli z Respisense i to zapięcie było słabe, w zasadzie to sie tylko nasuwało na pieluchę. No i po 8-9 miesiącach sie połamał z boku gdzie guzik naciska.
Ostatnia edycja:
Margomari
Lei tu w przeliczeniu ok 600 zł ale to bez elektronicznej niani. Też dużo czytałam i rozważałam za i przeciw. Ale chyba strach mnie za bardzo paraliżuje żebym zrezygnowała z zakupu. Choć zdaję sobie sprawę że jak przy każdym urządzeniu są plusy i minusy.
reklama