reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Doli śpiworek może być i zimowy i wiosenno-jesienny ale także w zimne letnie wieczory. Ma podszewkę i to futerko, które mogę ściągnąć i robi się po prostu taki kocyk z tego. Poza tym jest rozpinany/zapinany zamkiem więc może być stosowany nawet powyżej roku (zależy jaki wielkolud urośnie hehe)
https://www.youtube.com/watch?v=PWHIo3tGabE - śpiworek był w przecenie bo jakbym miała płacić pełną sumę to bym się raczej nie zdecydowała. Ale tu jak jest obniżka to konkretna. Poza tym mój M jak go zobaczył to za nic nie chciał odpuścić i powiedział że kupujemy i już.

Ja nie kupowałam żadnych grubych kombinezonów. Tylko ten biały na zdjęciu ale to raczej taki grubszy pajacyk niż kombinezon. Tu dzieci nie przegrzewają a raczej w drugą stronę (do -10 dzieci mają drzemki na dworze o spacerach nie wspominając). Jak zapytałam położną czy mam coś grubego kupować to się zdziwiła i powiedziała że to przecież będzie marzec / kwiecień to po co.

Ostatnia edycja:
reklama
Ale mi właśnie o wiosnę chodzi bo wiecie jak jest różnie.... W czym na wyjście??

Mąż się spisał

Załączniki

• 1422199160469.jpg
    1422199160469.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 53
  • 1422199173122.jpg
    1422199173122.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 53
  • 1422199184596.jpg
    1422199184596.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 51
  • 1422199199128.jpg
    1422199199128.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 57
  • 1422199215411.jpg
    1422199215411.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 54
  • 1422199226208.jpg
    1422199226208.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 55
Doli ja też się boję ze będzie w marcu /kwietniu zimno i mam taki "kombinezon"-pajac z grubszego misia podszyty materiałem i myślę że to wystarczy a gdyby była temp bliska zero stopni to do tego gruby koc i będzie ok :) wolę być zabezpieczona niż po porodzie się zastanawiać co dziecku ubrać i jak z nim wyjść jak zimno będzie

ja tez mam taki grubszy polarowy, po starszym. Moze byc roznie szczegolnie te co rodza na poczatku kwietnia. Starszy urodzil sie 22 marca i wychodzil w kombinezonie i kocem okryty .

Dziewczynki piekne rzeczy :)

Potrzebuje porady moze ktoras rozwaza zakup albo miala - MUTSY EVO. To juz chyba ostatni wozek na jaki patrze. M sie podoba a ja o sobie nie mowie bo zakochalam sie w mutsy hehe...

reklama
Tabasia nie pomogę. Ja mam po pierwszym jedo fyn. Mieliśmy sprzedać i kupić coś innego ale M się uparł żeby mała miała wózek, który miał być dla starszej siostry - więc odpuściłam.

Do góry