reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

dziewczyny co sadzicie o wozku stokke v2 ew. v3 . Moze wiecie czy te roznice sa jednak istotne bardzo? . Ogladalam filmy i niby wiem co i jak , znam te roznice ale to jest 1000 zł miedzy nimi no i niewiem czy warto doplacac do tych ulepszen;/ .Czy lepiej zainwestowac w ten nowszy czy to bez sensu? Wogole do dzis nie bralismy go pod uwage .

reklama
uuuu Natasza plan masz ale ze tak powiem do realizacji po kilku miesiacach. Tak jak Myla pisze - nie da sie od razu sciagnac takiego zapasu.
Ja po kazdym karmieniu ściagałam czasem po 10-20 ml aby uzbierac na 2 dzien dla meza butle jak chciałam na zakupy wyskoczyc. A moja była mikrojadkiem - jadla co 1,5 h ale maleńko.

Marela - stokke powiadasz... na czerwcówkach jedna z dziewczyn miała. Ale nie pamietam który. Wiem ze cena uzywanego mnie zastrzeliła nie wspominajac o nowym

reklama
Doli, ja jeszcze nie. Jak będzie zimno, to na początku kocykiem się poratuję, rożkiem, grubszym pajacem i w razie czego dokupię, no bo nie wiem, jaki rozmiar.
A na zimę też myśle, ze dla mnie za wcześnie, zobaczę, jak bedzie rosła :)

Do góry