reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Super Neta dziękuje za info na pewno spróbuje piersią, ale chciałabym miec butelkę zeby tez tata mógł pokarmić:) tylko np moim pokarmem. bo tak myśle niewiem czy dobrze skoro miniaturka je co dwie godziny tez w nocy to jak zostawie pokarm w buteleczce i będziemy karmić je na zmianę to znaczy ze ci 4 godz czyli wystarczy raz w nocy wstać?

reklama
Natasza zazwyczaj ta laktacje trzeba sobie rozruszac i to raczej wyglądało tak ze Malý jadł i za chwile znowu wrEszczal ze głodny,ja go przystawialam on mi cycka szarpal bo jeszcze nie zdążyło naplynac wystarczająco mleka i tak non stop... Wiec z czego tu.scignac... Przysnie na chwile dłużej,sciagniesz to nie bedZie mia z czego Pic jak się obudzi i kigiem.dasz mu to co sciagnelas żeby przeczekać zanim naplynie nowy.
Chyba ze będziesz miała nadal czego nie życzę. Nie miałam ale koleżanki sobie Noe radzily z nim. Dwie wylądowały w szpitalu z wysoka goraczka i kończyło się to zasuszaniem pokarmu aby nie cierpieć i przejściem na butelkę. Obym go nie miala

reklama
Do góry