reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

jak kojarze to Dygotkaa miała własnie dla pierwszego ten evo a teraz kupiła Igo.
Mi sis dzis wyszukiwała wózki - miał być lekki ;)
http://www.knirpsenland.com/ebay_ki...wagen/nostalgie_kinderwagen_braun_braun_1.jpg

http://www.knirpsenland.com/ebay_ki..._style_kinderwagen_braun_braun_webstoff_1.jpg

http://previews.123rf.com/images/dj...-pram-isolated-on-white-stroller-pram-old.jpg

+ 10928670_10153100628203938_1588806022_n.jpg to jej propozycje ;) juz widze jak tasze cos takiego na 2 pietro.

Załączniki

• 10928670_10153100628203938_1588806022_n.jpg
    10928670_10153100628203938_1588806022_n.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
reklama
Marela wózki ładne ale chyba mało praktyczne.
Ja całe szczęście mieszkam w domu i mamy samochód z dużym bagażnikiem więc rozmiar i waga wózka nie była kryterium zakupu.

Też na początku myślałam o takim klasycznym, ale jakoś mi bardziej pasuje do dziewczynki:) a tu chłopiec wyszedł :) Ja to oszalałam na punkcie tych Bebecar i to że taka długa gwarancja i że nie używają chińskich części, a w porównaniu do emmaljungi dwa razy tańsze.

prod_000000_Heaven_Scent_Lifestyle_Stylo_Class.jpg prod_000000_bebecar_stylo_class_silver_mink_ls.jpgping1200situation-grand-style-307m.jpg

Załączniki

• prod_000000_Heaven_Scent_Lifestyle_Stylo_Class.jpg
    prod_000000_Heaven_Scent_Lifestyle_Stylo_Class.jpg
    89,5 KB · Wyświetleń: 58
  • prod_000000_bebecar_stylo_class_silver_mink_ls.jpg
    prod_000000_bebecar_stylo_class_silver_mink_ls.jpg
    68,4 KB · Wyświetleń: 62
  • ping1200situation-grand-style-307m.jpg
    ping1200situation-grand-style-307m.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 56
a jesli chodzi o wozki to może ktoraś z Was moze wypowiedziec sie na temat wozka z nowej kolekcji Bebetto Holland w kolorze W4 ? :) Taki chcemy zamowic :))

Załączniki

• product_71_4_image.jpg
    product_71_4_image.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 57
reklama
U nas waga i rozmiar tez nie miały znaczenia a jednak sie okazało, ze ma. Moj maz ma wysunięte 3 dyski i nie moze dźwigać a ja w ciazy tez pare razy wsadziłam/wyciągnęłam nasz wozek i podziękowałam...dlatego kupiliśmy spacerówkę 5,5kg, ktorej nie musimy składać, choc to kwestia jednego ruchu i taka sama gondolkę dla maleństwa ważąca 6,4kg...

Do góry