reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Doli wygląda fajnie, trzeva tylko poszukać opinii. Moja przyjaciółka chce oddać mi gondole, wózek nie za specjalny ale ładny, zwrotny i na pierwsze miesiące w sam raz wiec pewnie skorzystam a potem poszukam konkretnej spacerówki :-)

reklama
Doliores, bardzo ładny :-). Nie zayzykowalabym jednak zamawiać z sieci w ciemno, wolałabym chyba obejrzeć go wpierw na żywo, posprawdzac jakość wykonania, składanie itd.
Moi rodzice wczoraj potwierdzili, że funduja wnukowi pierwsze cztery kółka - mamy tylko wybrać konkretny model :-). Tylko czemu ja taka niezdecydowana jestem...:p

Zobaczycie że im blizej terminu tym bardziej sie bedzie klarowało wszystko :-)
Na spokojnie trzeba wózki pooglądac w sklepie bo przez neta to wszystkie się ładne wydaja i fajne a w rzeczywistosci moze byc zupełnie inaczej.

nie, z sieci nigdy nie zamowię nie oglądając pierw! :D
ale tak nad nim myślę, bo pomysł z tą gondolą jest ciekawy

koleżanka poleciła mi mutsy 4rider i nawet cenowo używki sa ok!! :D

Szaj a emmaljunga? teutonia? czy jak sie to pisze? :p no i moje mutsy ukochane + maxi cosi ;-)

Doliores - dzięki za podpowiedzi, ogarnę jakiś obiad i sobie na spokojnie poszukam. Mieszkamy na 1 piętrze, więc znowu tego noszenia wózka dużo nie będzie, może popatrzę za czymś cięższym ;).

Dziewczyny - podpowiecie niedoświadczonej, jakie jeszcze warunki powinna spełniać gondolka (oprócz moich subiektywnych poniżej)?

-Przekładana rączka
-Dmuchane 4 koła
-Długa gondolka
-Niezła estetyka ;)
-Zwrotne przednie koła z możliwością blokady na wprost
-Możliwość wczepienia fotelika Maxi Cosi
-Regulowana wysokość rączki
-Brak elementów z ekoskóry

możliwość podnoszenia oparcia - mi się to przydało jak był starszy syn
dodatkowe kieszonki w gondoli na zamek albo głębokie
kosz na zakupy-wytrzymały i w miarę glęboki!

do maxi cosi są specjalne adaptery i chyba pasują na większośc stelaży, jedyny problem możesz mieć z przekładaną rączką bo tylko kilka modeli je robi - niestety :/ :/

Jesli chodzi wozek to ja 3 w 1 mialam spacerowka ciezka jak corka miala rok dostala lekka spacerowke . Ale i tak w sierpniu konczyla 2 lata nie wozilam jej juz w wozku wcale sama chodzila na dlugie spacery a nigdzie niestety z nia nie wyjezdzalam na dalsze podroze...

Myla dla mnie odpada bo nie ma skretnych kół - chyba, że ma????
no i ja jestem przeciwniczką fotelików do auta noname
muszą mieć testy adac i odpowiednie wyniki - takiego świra mam na tym pkcie ;-)

reklama
Do góry