reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
Neta, spytaj prosze jak będziesz miała okazje. Moze ma jakieś wady typu, ze piszczy albo źle sie składa albo cos....

Ja w ogóle nie mam koncepcji...Chyba nie ma wózka idealnego, który spełniałby wszystkie moje wymagania :(. Spodobał mi się Mutsy Evo, ale z kolei nie ma dmuchanych kół, na czym bardzo mi zależy. 4rider wygląda super i ma fajne opinie, ale jest mega ciężki i mogę mieć problemy z wynoszeniem go codziennie po kilka razy na 1 piętro. Nigdy się chyba nie zdecyduję :p.

Natasza - fajny wózeczek, muszę go obczaić na żywo i porównać z innymi typami.

Doliores - znasz może w Krakowie jakiś fajny sklep z dużym wyborem wózków? :)

Szaj polecam tak:
entliczek na dobrego pasterza,
toys rus ( czy jakoś tak ) przy c.h. krokus na bora komorowskiego
smyk outlet - w factory modlniczka za pasternikiem

ew. świat dziecka na al. róż

ja będe w tych sklepach macać to co upatrzę a kupowac wiadomo - w sieci bo taniej

szaj patrzę na wage mutsy i to ok 11 kg to dużo ?? serio ??? :szok: mój jedo ważył ok 13.5 i był średniakiem wagowym, no chyba, że ja źle patrze :(

reklama
Do góry