reklama
Anemonne
Fanka BB :)
Szaj mojego partnera jakoś mocno one przekonały Wielofunkcyjne wózki dziecięce, najlepszy wózek głęboki, spacerowy dla dziecka, foteliki samochodowe, łóżeczka niemowlęce - producent Bebecar Warszawa podobno to stara marka, ale rzeczywiście nie jest o niej głośno.
Asiulka87Sosnowiec
Fanka BB :)
Mala gondola to sie nie przejmuj rodzimy w kwietniu na zime to przerzucisz sie na spacerowkeA ja dzisiaj stałam sie posiadaczką wózka Coneco Toledo Kupiłam od koleżanki siostry za 400 zł Prawie nie używany. Elegancki czyściutki Tylko gondolka trochę mała
Dziewczyny macie spore doßwiadczenie w kwesti wózka i nie tylko :-)
Ja niemam doświadczenia ale znajomi mielu fajny wózek super sie prowadzila spora gondola a spacerówka spokojnie wozi sporego dwu latka http://allegro.pl/espiro-enzo-evo-wozek-wielofunkcyjny-3w1-adapter-i45974r43520.htmlek
Co sądzicie?
Ja niemam doświadczenia ale znajomi mielu fajny wózek super sie prowadzila spora gondola a spacerówka spokojnie wozi sporego dwu latka http://allegro.pl/espiro-enzo-evo-wozek-wielofunkcyjny-3w1-adapter-i45974r43520.htmlek
Co sądzicie?
natasza nie otwiera mi się ten link, ale poradziłam sobie
ja zazwyczaj sprawdzam opinie tu :
Espiro Enzo Evo opinie - bangla.pl
to fajny serwis :-)
ja chyba jestem zdecydowana na 100% na mutsy 4rider chyba, że coś dostane po kimś to nie będę wybrzydzać
ja zazwyczaj sprawdzam opinie tu :
Espiro Enzo Evo opinie - bangla.pl
to fajny serwis :-)
ja chyba jestem zdecydowana na 100% na mutsy 4rider chyba, że coś dostane po kimś to nie będę wybrzydzać
Ja w ogóle nie mam koncepcji...Chyba nie ma wózka idealnego, który spełniałby wszystkie moje wymagania . Spodobał mi się Mutsy Evo, ale z kolei nie ma dmuchanych kół, na czym bardzo mi zależy. 4rider wygląda super i ma fajne opinie, ale jest mega ciężki i mogę mieć problemy z wynoszeniem go codziennie po kilka razy na 1 piętro. Nigdy się chyba nie zdecyduję .
Natasza - fajny wózeczek, muszę go obczaić na żywo i porównać z innymi typami.
Doliores - znasz może w Krakowie jakiś fajny sklep z dużym wyborem wózków?
Natasza - fajny wózeczek, muszę go obczaić na żywo i porównać z innymi typami.
Doliores - znasz może w Krakowie jakiś fajny sklep z dużym wyborem wózków?
Szaj polecam tak:
entliczek na dobrego pasterza,
toys rus ( czy jakoś tak ) przy c.h. krokus na bora komorowskiego
smyk outlet - w factory modlniczka za pasternikiem
ew. świat dziecka na al. róż
ja będe w tych sklepach macać to co upatrzę a kupowac wiadomo - w sieci bo taniej
szaj patrzę na wage mutsy i to ok 11 kg to dużo ?? serio ??? mój jedo ważył ok 13.5 i był średniakiem wagowym, no chyba, że ja źle patrze
entliczek na dobrego pasterza,
toys rus ( czy jakoś tak ) przy c.h. krokus na bora komorowskiego
smyk outlet - w factory modlniczka za pasternikiem
ew. świat dziecka na al. róż
ja będe w tych sklepach macać to co upatrzę a kupowac wiadomo - w sieci bo taniej
szaj patrzę na wage mutsy i to ok 11 kg to dużo ?? serio ??? mój jedo ważył ok 13.5 i był średniakiem wagowym, no chyba, że ja źle patrze
reklama
Patrzyłam na tą aukcję: WÓZEK Mutsy 4 Rider S 2W1 KOL: champagne PROMOCJA! (4612834216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Waga podwozia bez kół 7kg, same koła to 4,5 kg. Dodając do tego wagę gondoli wychodzi w sumie 16 kg. Chyba, że mówimy o innych modelach, albo ja coś kijowo liczę . Chciałabym coś tak max 13-14 kg, chociaż, jeśli nie znajdę, to już te kilka kilo przeboleję jakoś .
Waga podwozia bez kół 7kg, same koła to 4,5 kg. Dodając do tego wagę gondoli wychodzi w sumie 16 kg. Chyba, że mówimy o innych modelach, albo ja coś kijowo liczę . Chciałabym coś tak max 13-14 kg, chociaż, jeśli nie znajdę, to już te kilka kilo przeboleję jakoś .