reklama
Milia my też oilatum używaliśmy i mamy sprawdzone
A co do zwierząt to nasz kot pierwsze co zrobił jak przywiezlismy Antka to go obwachal i zaczął się opierać o niego i małemu nic nie było więc bez przesady
Teraz antek i kot to najlepsi kumple
A co do zwierząt to nasz kot pierwsze co zrobił jak przywiezlismy Antka to go obwachal i zaczął się opierać o niego i małemu nic nie było więc bez przesady
Teraz antek i kot to najlepsi kumple
Ja tam mam mydełko bambino do kompieli ludzie tyle lat używali i było ok... Samą wodą to można buzie przemywać a nie ciałko po ulewaniu kupach sikach i innych ekscesach..
Dziecko ma pachnieć a nie mieć nieprzyjemy zapach
Dziecko ma pachnieć a nie mieć nieprzyjemy zapach
reklama
Poza tym wydaje mi się to dziwne... Najpierw dziecko izoliwac od chemi a pozniej musi sie i tak i tak z nia zderzyc kiedy jego cialo tego nie zna... A to jest nieuniknione wiec niech pozna od razu wiadomo w rozsadnych ilosciach
Kiedys sie oliwke uzywalo po kąpieli a teraz przed bo niby pory zatyka..a tyle lat tak robiono i dzieci mialy zdrowa skórę. .. Mi sie wydaje ze to jakis nowy trend na eko zapanował
Kiedys sie oliwke uzywalo po kąpieli a teraz przed bo niby pory zatyka..a tyle lat tak robiono i dzieci mialy zdrowa skórę. .. Mi sie wydaje ze to jakis nowy trend na eko zapanował