reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Natasza zgadzam sie i bardzo dobrze . Kazda z nas jest inna , kazde dziecko inne . Fajnie sie poradzic posluchac opini ale i tak wszystko wyjdzie w praniu i bedziemy zmieniac albo i nie . Zreszta nawet co sie sprawdzilo przy pierwszym nie musi byc fajne przy nastepnym dziecku.
Też czytałam o tych chusteczkach i kupiłam Tami cotton i z Kauflandu. Podobno dobre składy, zobaczymy czy się sprawdzą Chyba nie będzie mi się chciało wodą, no może na początku
Jeny wczoraj i dziś dostałam od znajomych mnóstwo ubrań. Gdybym wiedziała, że tyle dostanę to bym nie kupowała
Mąż dziś złożył kołyskę i łóżeczko
Jeny wczoraj i dziś dostałam od znajomych mnóstwo ubrań. Gdybym wiedziała, że tyle dostanę to bym nie kupowała
Mąż dziś złożył kołyskę i łóżeczko
Kuklaki
Fanka BB :)
Od mojego m brata dziewczyna wziela od kogos z pracy rzeczy dla nas i sa super, nowy sterylizator Chicco na 6 butelek chyba, kosz taki ze stojakiem bedzie mogl stac w salonie i wozek Peg Perego Uno. Tesciowa kupila super kocyk taki grubszy i jeden cienszy i pajacyk, czapeczke i niedrapki na wyjscie ze szpitala
Vesunna to wstaw koniecznie zdjęcia
Oki, Natasza zrobię jutro zdjęcia przy dziennym świetle
Kuklaki, ale extra!!!! Ja myślałam, że nic nie dostanę, a tu jednak jakieś ciuszki
Dziwie się, że teściowie nic kupili. Nie mogą się doczekać małej, a tu ani jednego ciuszka, ani jednej zabawki, nic. Dziwne to
reklama