reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Ja kupiłam tę z rosmana, Aylin chyba o nich pisała ze są ok, nie te babydream ( chociaż też mam bo starszak ich używa)

reklama
Pampers jest do bani. Sorry Anulka ale o ile pieluchy maja dobre to w chusteczkach sama chemia.

Polecam blog Sroka o....
Fajne analizy przede wszystkim rzeczy dla dzieci.

Ja używam do tej pory rossmsna, biedronkowych fitti lub dads ale tej czystej, tami i huggis.

Też czytałam o tych chusteczkach..
Ja od dawna używałam dla siebie huggis i bardzo je lubie a po przeczytaniu blogu wybrałam je też dla dzidzia a w rossmanie jest dość dobra cena na nie choć bywają lepsze :)

Aylin tych moich pampers sensitive tak źle nie ocenia. Pisze że nie ma szału ale nie kupiłaby ich ze względu na cenę. Są niby łagodniejsze niż inne z pampersa

No właśnie - szalu nie ma czyli są lepsze. W sumie większe znaczenie rodzaj chusteczek ma przy dziewczynkach. A najlepiej to zwykla wodę używać. Ale przyznam ze ja za leniwa na to jestem

Tez na razie kupiliśmy pampers sensitive, ale po Waszych postach pewnie zmienimy na jakieś lepsze jak się skończą. Mamy chyba 6 paczek.

reklama
Tu tez nie poopadajmy w paranoje - jak dostałam 6 paczek dla,Tysi to zuzylam. Ale przyznam stosowania do siusi. Bardziej na grubsze sprawy poszly

Do góry