reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
Lei to niebieskie cudne! Tego mi troszkę brakuje przy chłopaczku, że nie ma takich słodkich ubrań, ale znalazłam mega rzeczy na pinterest:) Taki styl to dla mnie wypas:) a.jpgb.jpg

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 58
  • b.jpg
    b.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 61
Ja rowniez lozeczko mam 140/70 dostalismy poczatkowo takie i to standardowe ale uznalismy ze to lepsze bedzie bo na dluzej, bo w koncu potem mozna zdjac boki i bedzie dla starszego dziecka, tyle ze wtedy wszystko wieksze rozmiarowo musi byc wiadomo, przescieradla zwykle narazie kupilam, i bede uzywaly podklady pod nie, moze potem przerzuce sie na te nieprzemakalne i zobacze jak sie sprawdza.
Materac prawdopodobnie kupimy pianka kokos, zreszta cena tak naprawde miedzy takim a zwykla pianka wcale nie jest taka duza.

co do tych robakow to mi sie rowniez to obilo o uszy, kolezanka mowila o przypadku znalezienia ich w materacu pianka-kokos-gryka. w sklepie jak rozmawialismy o tym to sprzedajaca powiedziala ze to raczej od gryki bo to naturalne... hmm ciekawe czy nie mowila tak tylko dlatego ze oni akurat materacy z gryka nie maja tylko wlasnie z kokosem :-D

ja z paroma rzeczami tez jeszcze jestem do tylu :) ale lozeczko wozek czy fotelik juz jest wiec raczej sie nie martwie :)

Anemonne musisz zare odwiedzić, oni maja taki styl, na wyprzedarzach mozna sie fajnie obłupić. Ja córci tez kupowałam takie pumpy wlasnie w zarze na chłopięcym no i ich bluzeczki tez lubie, stonowane kolory itd. Tylko na codzień to tez nie ma co, chyba, ze sie ma kupę kasy :-D:-D

dzis znalazlam w koncu u siebie jakies staniki do karmienia, najzwyklejsze co prawda ale w razie co wiem gdzie moge kupic jak by mi nagle byl niezbedny a kupione przez neta okaza sie do niczego
hmm i mam dylemat miedzy chusteczkami nawilzanymi, jakie wy kupujecie?

reklama
Do góry