reklama
magdalenaanna29
Fanka BB :)
Magdalena moze sie cos zalegnac w takim materacu?? Nawet nie wiedzialam... jak to sprawdzic?
Tobasia tak jak Natasza napisała, że to niby w tej warstwie z gryki mogą zalęgnąć się robaki właśnie od moczu, od tego co dziecko uleje. Ale dla mnie to trochę śmieszne i taka bardziej propaganda, żeby kupować te drogie materace silikonowe chyba. Wiadomo, że każda normalna mama dba o higienę wokoło swojego dziecka, wiec o robalach nie ma mowy u nas przez 4 lata użytkowania materac w idealnym stanie
A właśnie wczoraj byłam w markecie i widziałam zadowolonych przyszłych rodziców jak szli z nowym zakupem..piękny kolorowy piankowy materac grubości może 5cm za chyba 30-40zł...o zgrozo to powinno być zakazane do użytku..
Renatka1982
Fanka BB :)
O matko, Natasza :/
wrrrr....
no cóż....
Ja mam pianka / kokos, nie odkształcił się jeszcze przez te 3,5 roku
A dla małego nie wiem jaki kupię.... pewnie taki sam
z tym, że poprzedni właściciel dorobił trzeci poziom
I dla Majki mam jeszcze ten ochraniacz:
LEN Ochraniacz na materac - IKEA
t fajny, bo od spodu grubsza jakby ceratka, a z wierzchu milutki materiał, wkładam pod prześcieradło, nic się nie przesuwa,
normalnie w pralce to piorę.
wrrrr....
no cóż....
Ja mam pianka / kokos, nie odkształcił się jeszcze przez te 3,5 roku
A dla małego nie wiem jaki kupię.... pewnie taki sam
ja mam to łóżeczko dla małego, ale stoi jeszcze zapakowane w garażu,Chyba tej najwyzszej nie ma, to lozeczko biale z ikei gulliver mi sie podoba, chcialam zamowic gdzie indziej bo w miare tanio bylo co mi sie podobalo ale dzwonilismy dzisiaj i juz nie beda takiego sprowadzac bo jakies problemy z nim byly? No to teraz mysle nad tym z ikei
GULLIVER Łóżko dziecięce - IKEA
z tym, że poprzedni właściciel dorobił trzeci poziom
I dla Majki mam jeszcze ten ochraniacz:
LEN Ochraniacz na materac - IKEA
t fajny, bo od spodu grubsza jakby ceratka, a z wierzchu milutki materiał, wkładam pod prześcieradło, nic się nie przesuwa,
normalnie w pralce to piorę.
Ostatnia edycja:
Ja,w gryce k robakach nie słyszałam. Sprzedawczyni mowila ze zdarzyl się raz przypadek zd gryka zakwitla. I w to wierze. W końcu to naturalne i jak się podlewa to może przeciez puścić korzenie ale u mnie za sucho wiec się nie ma prawa zdarzyć
reklama
Ja kupiłam kokosowy do kołyski, a lateksowy do łóżeczka. Łóżeczko mam 140/70, z którego można zrobić tapczanik. I też kupiłam takie prześcieradła nieprzemakalne, a jednocześnie oddychając (przynajmniej tak było napisane hehe )
Bardzo fajne to łóżeczko A wyjmuje się pojedyncze szczebelki?
Bardzo fajne to łóżeczko A wyjmuje się pojedyncze szczebelki?