reklama
Aaa wiesz, ze byłam. Pyszne oliwki tam kupowałam Ja kocham takie targi a dla dzieci to juz w ogole! Moja córcia większość zabawek ma wlasnie z bazarków i to takie co kosztują po 20-50€ za 1-5€, nowe dostaje od rodziny i znajomych, od nas upolowane za grosze ;-) Ja co weekend jeżdzę i zazwyczaj przed wszystkimi hehe (np godzinę wczesniej).
Margomari
Fanka BB :)
Lei cena wkładu zależy gdzie kupujesz. Online za 3 wkłady (ponoć jeden starcza na około miesiąc no ale przekonam się w praktyce ) to około 100 zł ale tak w sklepie to już dużo więcej. Więc ja pewnie przez neta będę kupować.
Sataga dużo masz tych ciuszków.
Ja dziś 2 pralki wstawiłam. Jutro pewnie ze 3 i w poniedziałek 1 i tylko prasowanie.
Już tylko czekanie na dostawę no i trochę stresu czy fotelik wymienią czy będziemy musieli oddać i kupić gdzie indziej. A no i adaptery musze kupić ale to już znikomy koszt i szybki czas dostawy więc powinnam zdążyć.
Kurcze to już 34 tydzień więc w sumie niewiele mi zostało
Sataga dużo masz tych ciuszków.
Ja dziś 2 pralki wstawiłam. Jutro pewnie ze 3 i w poniedziałek 1 i tylko prasowanie.
Już tylko czekanie na dostawę no i trochę stresu czy fotelik wymienią czy będziemy musieli oddać i kupić gdzie indziej. A no i adaptery musze kupić ale to już znikomy koszt i szybki czas dostawy więc powinnam zdążyć.
Kurcze to już 34 tydzień więc w sumie niewiele mi zostało
Kuklaki
Margo super te lozeczka
Sataga ale duzo ciuszkow, wow.
Mi jeszcze komody nie przywiezli sie zdenerwowalam bo koles powiedzial ze jak wplate zrobimy w poniedzialek to w srode powinny byc a tu dupa, wczoraj moj dzwonil i nie mogla znalezc tego zamowienia a pozniej powiedziala ze juz wyjechalo to zamowienie ale jest w salonikach to moze w srode bedzie To co kuzwa tydzien jada z salonik? chyba kurde dylizansem albo na osle.
Ja dostalam roze od mojego, pierwszy raz mi przyniosl kwiaty
A zapomnialam o recznikach, ja kupilam dwa z kapturem takie duze metr na metr, mi sie wydaje normalny material chlonny ale nie za miekki.
Sataga ale duzo ciuszkow, wow.
Mi jeszcze komody nie przywiezli sie zdenerwowalam bo koles powiedzial ze jak wplate zrobimy w poniedzialek to w srode powinny byc a tu dupa, wczoraj moj dzwonil i nie mogla znalezc tego zamowienia a pozniej powiedziala ze juz wyjechalo to zamowienie ale jest w salonikach to moze w srode bedzie To co kuzwa tydzien jada z salonik? chyba kurde dylizansem albo na osle.
Ja dostalam roze od mojego, pierwszy raz mi przyniosl kwiaty
A zapomnialam o recznikach, ja kupilam dwa z kapturem takie duze metr na metr, mi sie wydaje normalny material chlonny ale nie za miekki.
Ostatnia edycja:
sataga
No dziewczyny nazbierało mi się tego. Sama co prawda kupiłam tylko 2 pięciopaki body w tesco (za 16,50!) i chyba ze 4 pajacyki. A i to kupowałam zanim przyjechały do mnie rzeczy od brata (pewnie zamiast tego kupiłabym coś innego )
Innych rzeczy mam już troszkę mniej Z młodym miałam dokładnie to samo. Niektórych rzeczy nawet nie zdążyliśmy założyć. Do tej pory niewiele kupuję. Ja i brat mamy dzieci praktycznie rok po roku. Najpierw on chłopczyka, później ja, później on 2 dziewczynki pod rząd a teraz dziewczynka u mnie... i tak wszystko do mnie spływa a wiadomo, że taki maluch to rzeczy nawet nie zdąży zniszczyć. W każdym razie dobrze, że brat w uk siedzi bo jakby miał to wszystko u nas kupować to by pewnie zbankrutował...
Mi jeszcze 2 prania zostały rzeczy na 0-3. Tych trochę większych nawet się teraz nie czepiam.
Innych rzeczy mam już troszkę mniej Z młodym miałam dokładnie to samo. Niektórych rzeczy nawet nie zdążyliśmy założyć. Do tej pory niewiele kupuję. Ja i brat mamy dzieci praktycznie rok po roku. Najpierw on chłopczyka, później ja, później on 2 dziewczynki pod rząd a teraz dziewczynka u mnie... i tak wszystko do mnie spływa a wiadomo, że taki maluch to rzeczy nawet nie zdąży zniszczyć. W każdym razie dobrze, że brat w uk siedzi bo jakby miał to wszystko u nas kupować to by pewnie zbankrutował...
Mi jeszcze 2 prania zostały rzeczy na 0-3. Tych trochę większych nawet się teraz nie czepiam.
Ostatnia edycja:
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Ja mimo ze mlody ma 5 lat di tej pory korzystam tego recznika z kapturkiem. Probowalam uzywac zwyklego ale ten jest dla nas wygodniejszy. Tylko ja kupilam jakues duze min 1 m x 1m .
reklama
magdalenaanna29
Marela mój młody w październiku skończy 5 lat i tez nie wyobrażam sobie kąpieli bez tego ręcznika z kapturem i właśnie też mamy te większe i dwa na zmianę. Teraz też dwa zamówiłam i czekam na przesyłkę latem nad jezioro tez są super te okrycia kąpielowe